Йовка ражда столичанин в повече

Йовка ражда наследник, Рангел става гробар тази сряда в „Столичани в повече”

В следващия епизод на „Столичани в повече” семейство Лютови ще се увеличи с още един член. Най-после Йовка и Спас стават родители, но още преди самото раждане с цената на всичко, Спас ще се опита да накара съпругата си Йовка да роди точно в полунощ, за да спечели новороденото му дете парична наградата от фирма за памперси. Проблемите обаче не свършват дотук – след раждането на детето, всеки член от семейство Лютови ще предяви претенции към името на момченцето. Изборът ще се окаже изключително труден и ще доведе до дразги между Йовка и властната й свекърва – Славка. Ще достигнат ли до консенсус двете жени и как в крайна сметка ще се казва наследникът на Спас, зрителите на bTV ще разберат на 13 март от 21.00 часа.

При семействата Чеканови и Цекови обстоятелствата също не се стичат благоприятно. След безславния край на кариерата си, Рангел е принуден да приеме последното предложение за работа от бюрото по труда – да стане гробар. Зоя от своя страна ще продължи да манипулира Пацо посредством болестта си и ще започне да го изнудва както за пари, така и да прекрати връзката си с Гълъбина.

Лошият късмет на отец Григорий не го напуска и този епизод. В стремежа си да съхранява по-добре парите си, той зашива голяма сума в расото си. Дали това място ще се окаже подходящо, зрителите на bTV ще разберат в сряда от 21.00 часа.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2013 г.