Йога срещу затлъстяване, медитация – срещу стрес с онлайн видео и снимки

Йога срещу затлъстяване, медитация – срещу стрес

„Бодилник“ по ТВ7, 27.01.2012

Може ли йогата в училище да се окаже лекарството срещу затлъстяването на децата – разговор с Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба и инициатор на кампания за часове по йога в класовете

Ще облече ли отново коженото си палто актрисата Албена Чакърова след нападението над нея?

В „Гореща точка“ с Николай Бареков очаквайте: МВР под обсада – кой има интерес? Гост e главният комисар Калин Георгиев.

В последните дни премиерът Бойко Борисов отправи сериозни упреци във връзка с ескалиралото обществено напрежение срещу работата на МВР по случая с отвлечената в Перник и по-късно убита Мирослава и акцията срещу семейство Начкови от с. Мировяне. Министър-председателят коментира наказанията и освобождаването на служители на МВР от вътрешния министър Цветанов. След първата работна среща между новия президент Росен Плевнелиев и Бойко Борисов стана ясно, че премиерът е предупредил вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, че при повторни грешки като при акцията в Мировяне ще има уволнения на „големи началници” от МВР.

Как главният секретар на МВР ще коментира недоволството срещу работата на МВР и изказванията на премиера Борисов ще разберете ексклузивно в „Гореща точка” точно в 8:00.

И още: Снежно предизвикателство – министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова за червения код в побеляла България.

Защо амнезия изтри спомените на Никола Филчев за делата на Октопода? – Разговор с Едвин Сугарев, свидетел по делото

След 9:00 ч. в “Тайната на щастието” Жана ще ви запознае с медитацията като средство за намаляване на стреса.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.