Явор се завръща в Gravity Co. – чуй „Anything Goes“ сега! (АУДИО)

Gravity Co. с първи сингъл след завръщането на Явор

Безплатният даунлоуд на Anything Goes е подарък за феновете

Чуй парчето:

Първият сингъл на Gravity Co. след завръщането на Явор Захариев – Anything Goes,  вече е факт в радиоефира.

Песента би всички рекорди по светкавичен запис в историята на групата – „новият“ й „стар“ фронтмен приключи с вокалите за по-малко от два часа.

Текстът за пореден път е поверен на Борис Чеширков, който от няколко години се утвърди като пети скрит член на бандата. Сред текстовете, които е написал, влизат и хитове като Paper Trail и Faded.

Посланието засяга зависимостите, на които робуваме доброволно или неволно с или без ясна преценка за последствията. Всеки може да припознае драма от личната си история – с любим човек, със забранени стимуланти и т. н.  Важното е да осъзнаеш, че сам дърпаш юздите на съдбата си и ако не ти се живее в миналото, всичко е възможно – Anything Goes.

Оптимистичното звучене на Anything Goes е символично и за завръщането в Gravity Co. на Явор. Три годишната пауза в отношенията им се оказва стимулираща както за преоткриването им като приятели, така и за концепцията и звука на групата. Дали ще има промяна в тази посока ще стане ясно наесен, когато работата по четвъртия им албум се очаква да бъде финализирана.

Паралелно с работата в студио, Gravity Co. активизират и концертната си дейност. Първият лайв в актуализиран състав ще бъде на 28 май в пловдивския клуб Soho.

Anything Goes е качена за стрийминг на профилите на Gravity Co. във facebook и myspace. Като подарък към феновете песента може да бъде свалена безплатно на адрес www.meloman-bg.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2010 г.