Ясновидката Николета от bTV показва дом и дете – видео с онлайн видео и снимки

Ясновидката Николета от bTV показва дом и дете – видео

Николета Йорданова е поредният участник и вторият за тази седмица, който напусна риалити предаването „Африка: звездите сигурно са полудели”. Същата стана известна от предаването „Ясновидци“ по bTV.

Eкипът на предаването „Преди обед” от същата медия беше в столичния апартамент на ясновидката и в къщата й в Червен бряг. Така разбрахме кой светец спи в дома на Николета, разгледахме ашрама, който тя е построила и се запознахме с нейното ежедневие.

Николета разказа забавни истории от своето минало и настояще, разкри какво символизират нейната татуировка – златна рибка и тази на 16-годишната й дъщеря – Марчела, както и защо слуша всеки ден песните на Теди Кацарова и как се е чувствала в Африка сред цялото това „лицемерие”.

И още – какви скрити таланти има неповторимата ясновидка и как се е сдобила с дарбата си?

Срещата на екипа на „Преди обед” с Николета вижте тук.

Ясновидката Николета Йорданова от Червен бряг е осмият участник в „Африка: Звездите сигурно са полудели“, чиято битка за победа в шоуто приключи със загуба в елиминационен дуел.

38-годишната финалистка от първия сезон на предаването „Ясновидци“ се изправи срещу 21-годишния музикант Тодор Георгиев, с когото получи еднакъв брой гласове на номинациите предишната вечер, и бе победена от амбициозния софиянец, който многократно показа своя хъс и потенциал да спечели голямата награда в „Африка: Звездите сигурно са полудели“ – лек автомобил.

След като се стигна до балотаж, групата излъчи като номиниран Тодор, а той, от своя страна, избра за свой противник Николета, към която, по собствените му думи, изпитва непоносимост.

Така в звездния лагер в пустинята Калахари останаха само шестима души: Георги Тошев, Георги Милков, Милена Славова, Диляна Попова, Юлиян Костов и Тодор. Половината от тях също ще отпаднат в елиминации, а останалите ще се изправят един срещу друг на големия финал в София в специално издание на живо.

Победителят ще бъде определен от зрителите.

Частично е използвано инфо на Avtora.com

Гледай видео записи от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 ноември 2013 г.