„Ясновидецът“ Ники Георгиев – новият футболист на… „ЦеСеКа“ с онлайн видео и снимки

„Ясновидецът“ Ники Георгиев – новият футболист на… „ЦеСеКа“

След здрави тренировки, взеха „Ясновидеца” Ники Георгиев в ЦеСеКа

Водещият загря за първия си футболен сезон с фитнес и масажи в Банско

Водещият на рейтинговото шоу „Ясновидци” Ники Георгиев неочаквано блесна като голмайстор в аматьорския футболен отбор ЦеСеКа (Лесичери), който вече откри сезона на първенството във Великотърновската областна група. Президентите на тима Христо Цилиндров и Сергей Фидин са амбицирани с добре подготвени играчи като гологлавия водещ, да скочат в третия ешелон. Името на отбора не е случайно – шефовете му са луди фенове на националния футболен лидер.

Ники, който още в първия си мач вкара гол в контролата срещу „Чумерна” (Елена), тайно загряваше за новото си амплоа още в началото на лятото с усилени тренировки и релаксиращи масажи в СПА-центъра на Апартхотел Лъки Банско.

Той демонстрира релефно тяло и бързо стана любимец на топмасажистките Рая Стоицова и Надежда Милина. Освен с изваяни форми, той впечатли феновете си, отседнали в най-титулувания хотел в Банско, и с гласови заложби. Наред със златните хитове на Васил Найденов и Сигнал, водещият успя да имитира гологлавия си колега Слави Трифонов, като изпя няколко от неговите парчета.

„В отбора ме покани Сергей Фидин, познаваме се с него от доста време. Приемам футбола като предизвикателство”, признава Ники Георгиев, който се готви и за ново телевизионно предизвикателство, което още пази в тайна.

По време на релакса си в Банско водещият, който не крие и политическите си амбиции, разгледа модерната конферентна зала на хотела, която отвори врати в началото на лятото. Той се наслади и на здравословната кухня и на спортния режим, включен в уникалната програма за трайно редуциране на теглото без глад Лъки Фит.

Снимка: ВИП Комюникейшън, снимки Йордан Йорданов-Дълес

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2009 г.