Yankees печелят ALDS Game 5 над Guardians, зад Nestor Cortez Jr., напредва срещу Astros

The Ню Йорк Янкис се движат. Зад едно звездно представяне на Нестор Кортез младши и блестящ Хоумър Джанкарло Стантън И Арън ДжъджЯнките потушиха бедата Кливланд Гардиънс5-1, печелейки мач 5 от серията дивизии на Американската лига и пробивайки своя билет за ALCS.

Кортез, който имаше решаващи пет ининга на топка за един рън, първоначално не беше планиран да започне играта. Но продължението вече Игра 2 беше променена поради забавяне в дъжд, имаше спорни съображения за насочване в понеделник вечерта. Отборите реагираха по различен начин и пожънаха различни резултати. Янките се възползваха от възможността да доведат титуляра от Игра 2, Кортез, на кратка почивка. Пазителите щяха да се придържат към планирания титуляр Арън Сивал и той издържа само един – борейки се с командването си и позволявайки Хоумър на Стантън.

Шейн Бийбър, асът на Кливланд и титуляр в мач 2, не се появи. Четирима защитници на Guardians позволиха само още два ръна до края на ининга, но дори това нямаше да е достатъчно. Judge’s homer и RBI сингъл Антъни Рицо Петият даде всичко необходимо на янките.

В крайна сметка се присъединиха янките Астрос В ярък контраст с класирането на Националната лига и движещите се фаворити – където двама по-ниски поставени са в полето, Сан Диего Падрес И Филаделфия ФилисТехният NLCS турнир започва във вторник вечерта.

Първите четири игри бяха доста проста история. Докато Герит Гол Янките спечелиха. Когато той не го направи, защитниците се отпуснаха и стигнаха до бика на Янките – И двата пъти с удари на първокурсника Оскар Гонзалесz. Игра 5 беше без гол, но не дойде такава магия.

READ  Плейофи на НБА: скоби, днешни мачове, ТВ график, предавания на живо, дати, начални часове, съвети за първи кръг

Кливланд ще се завърне у дома до неочаквано място в плейофите като най-младия отбор в бейзбола.

Янките, междувременно, ще пътуват бързо, за да се справят с Хюстън Хюстън Астрос в ALCS. Мач 1 е сряда вечер.

[Full updated MLB playoff TV schedule]

Искате ли да наваксате основните сюжетни линии през октомври? Ние ви покриваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.