Яне Янев води Галя в „Нова“ – тя ще му роди 2-3 деца! (ВИДЕО) с онлайн видео и снимки

Яне Янев води Галя в „Нова“ – тя ще му роди 2-3 деца! (ВИДЕО)

Иван & Андрей тестват любовта на Яне Янев и годеницата му

В петък вечер за първи път цяла България видя на живо в ефир годеницата на председателя на РЗС. Яне Янев удържа на обещанието си и двамата с Галя Янчева се появиха заедно за първи път по телевизията в „Шоуто на Иван и Андрей”.

Яне Янев влезе в студиото заедно с годеницата си и едно тесте с папки като се закани на двамата водещи: „Внимавайте с въпросите, защото следват папките!”. За 24-годишната Галя Янчева това бе първото телевизионно интервю в живота й. Сама тя не иска често да се появява в медиите.

Галя и Яне са заедно от 5 години. Запознали се на една предизборна среща. Галя отишла там с баща си, който е симпатизант на РЗС и тогава й връчили членска карта. „Сега родителите ми много се радват. Винаги много са харесвали Яне! Ние сме сплотени и се подкрепяме!” – каза бъдещата съпруга на лидера на РЗС.

Годежът на новата светска двойка бе плануван за тази неделя, 14 ноември. По този повод г-н Янев се обърна към Иван и Андрей с думите: „Въпреки че сте максимално отвратителни на част от нас, и вие сте поканени!”.

За публикациите в жълтата преса Галя бе категорична: „Това са хора с бедни души и се опитвам да ги пренебрегвам, защото не искам да обръщам внимание на такива пошли лъжи и клевети!”.

Годеницата на Янев няма съмнения за сексуалността на бъдещия си съпруг. Лидерът на РЗС заяви, че е от консервативно семейство и е научен, когато избере дамата на живота си да я представи на родителите си.

Двамата домакини проведоха тест на гостите си, за да проверят до каква степен се познават. Тестът е предоставен от известната психоложка Ани Владимирова и има за цел да отговори дали Яне и Галя са проформа двойка.

Самите Иван и Андрей споделиха, че не са издържали теста, но пък са заедно от 6-годишни. Бъдещото семейство имаше съвпадения по отношение на любимите ястия, бельото, романтичните срещи и целувките. След като тестваха гостите си Иван и Андрей официално дадоха благословията си за годежа на двойката.

Влюбените бяха единодушни, че искат да имат 2 или 3 деца.

„След като отгледам децата може и да имам кариера!” – допълни Галя. За нея семейството е консервативна ценност и когато човек създава семейство трябва да подходи отговорно. „Много качества в него ме привлякоха” – похвали любимия си Галя.

Янев посъветва водещите да забравят думата компромати, когато говорят за РЗС, защото всичко е фактология. „Аз съм бил само и единствено в БЗНС, което се трансформира в РЗС!” – каза в своя защита гостът. Разбира се, стана дума и за нашумелия напоследък председател на Софийската организация на ГЕРБ – Андрей Иванов. Яне Янев предостави и дори подари нотариалните му актове на водещите.

Относно появилите се твърдения, че Янев притежава палати за 4 млн. лв., той се пошегува като каза: „4 млн. са малко, може би 40 млн.!”.

Алексей Петров е поканен на годежа на лидера на РЗС, тъй като е съветник на партията в областта на националната сигурност. Заради това, че Петров в под домашен арест Янев изрази надеждата си прокуратурата да му позволи да дойде на събитието.

„Уверявам ви, че той не хапе!” – каза шеговито Янев. Когато посещава „трактора” на вратата ги посреща по-скоро любезната съпруга на Петров, която сервирала любимата торта на Янев. Той потвърди, че годежът няма да се състои в дома на Алексей Петров.

Яне Янев и Галя Янчева в Шоуто на Иван и Андрей

***

От 15 ноември Иван и Андрей стартират най-новия и единствен по рода си телевизионен проект – „Лига на познавачите”!

В рамките на „Шоуто на Иван & Андрей” ще станете свидетели на уникален експеримент, в който най-добрите екстрасенси, гадатели и парапсихолози в България ще премерят сили с най-авторитетните специалисти от всички области на живота в опит да прогнозират бъдещи събития от спорта, политиката, културата, обществения и светския живот и т. н.

Двамата продуценти и екипът им вярват, че с този експеримент веднъж и завинаги ще си дадем отговор на въпроса шарлатани ли са така наречените феномени или наистина могат да виждат в бъдещето?

Очаквайте от понеделник „Лига на познавачите” в „Шоуто на Иван и Андрей”!

„Шоуто на Иван & Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимка: Явор Иванов                        

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.