Яна Маринова води концертите в „Гласът на България“

Мъж с един от най-редките гласове в света ще изпее песен на Уитни Хюстън в

„Гласът на България”, от 20:30 ч. по bTV

Вокалните двубои в „Гласът на България” стават безпощадни. Треньорите вече изчерпаха правото си да откраднат участник от чужд отбор и затова всяка една битка се превръща в  безмилостно вокално състезание. В новия епизод (вторник, 26 март 2013 г.) „Purple rain” на Prince ще взриви не само ринга, но и публиката в залата, а един мъж с необикновен глас ще докаже, че в България все още има много неоткрити таланти.

За част от изпълнителите вокалните битки ще бъдат път към успеха и концертите на живо, а за други, път, който ще ги свали от сцената на „Гласът на България”.  Треньорите се разделят все по-болезнено с участници от своите отбори. Напрежението ще накара Преслава да каже, че вече не издържа, а Вики ще направи много откровено обръщение към всички участници, които отпадат, като им каже, че ако искат, могат да постигнат всичко, независимо от това, че не продължат напред във формата.

Кои ще бъдат емблематичните двубои и неотразимите изпълнители на новия епизод на „Гласът на България”, зрителите ще видят във вторник от 20:30 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Междувременно стана ясно, че актрисата Яна Маринова има ново амплоа – водеща на концертите на живо в грандиозното тв шоу.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 март 2013 г.