Ялта е яка през уикенда – първо Marco Carola, после „Fan the Flame“!

Хората зад BLAME представят Marco Carola, в събота стартира Fan the Flame в „Ялта”

Организаторите на популярната серия партита BLAME – Elevate и Ялта клуб добавят още едно интересно име към календара си за този месец. Италианската легенда на електронната музика Marco Carola ще гостува в клуба на 15-ти октомври.

През последните години музикалната му продукция му осигури място сред най-желаните световни диджеи и участия като хедлайнер на огромни фестивали за електронна музика като Time Warp, Sonar, Love Family Park, Global Gathering и Creamfields.

Успоредно с това Marco Carola е чест гост в най-големите световни клубове – за по-малко от месец през изминалото лято успя да запише участия в Sankeys (Манчестър), Fabric (Лондон) и Amnesia (Ибиза), най-добрите три клуба в света според класацията TOP100 Clubs на DJ Мag.

Успехът на италианеца се дължи и на брилянтните резултати от съвместната му работа с артисти като Richie Hawtin и Loco Dice и продукцията, която издава за лейбълите MINUS, Desolat и Drumcode.

Именно Hawtin, Loco Dice и Marco са в основата на концепцията Party Animals – абсолютният хит в Ибиса това лято. Зад пулта в София преди и след сета на госта ще свири резидентът на BLAME и Ялта Любо Урсини.

Организаторите на събитието подхождат новаторски към промотирането на партито, затова всеки гост в клуба ще има възможност да участва в анкета и да сподели музикалните си предпочитания, а след това да се сдобие с артикули с името на гостуващия диджей и неговия лейбъл.

На следващия ден (16 октомври) страстите на дансинга в Ялта ще разпалят две достатъчно познати имена от родната сцена – C-Fuision и DJ Dimo. Те ще са главните герои в новото месечно предложения на Ялта „Fan the Flame.

C-Fusion е един от онези хаус войни, с чийто усилия хаус звученето превзе територии, увеличавайки многократно феновете си. Основното му оръжие е умелото преплитане на гигантски техно басове, чувствен минимал и енергични трайбъл забивки.

Над 12 години зад пулта и с над 20 парчета зад гърба си, разпространени в най- добрите дигитални магазини по целия свят, Dj Dimo успява да се наложи като един от най- креативните продуценти  на електронна музика в страната. Последното му EP „Not impossible“, което излезе през септември за Cloning Sound получи вече подкрепата от имена като Danny Tenaglia, Carlo Lio, Dimas, Wally Lopez, Dave Seaman, Hermanez, Ismael Rivas, Eric Entrena….

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2010 г.