„XIII: Конспирацията“ – шоков сериал с Вал Килмър започва по AXN с онлайн видео и снимки

„XIII: Конспирацията“ – шоков сериал с Вал Килмър започва по AXN

4 април, неделя от 21:00 – 1 сезон, 1 епизод
5 април, понеделник от 21:00 – 1 сезон, 2 епизод
ХІІІ: КОНСПИРАЦИЯТА – премиера
XIII – The Conspiracy
криминален сериал, Франция / Канада, 2008
със Стивън Дорф, Катерина Мурино, Вал Килмър, Джонатан Хигинс, Лусинда Дейвис

Първата жена президент на САЩ Сали Шеридан е убита от снайперист по време на речта си за Деня на независимостта. Убиецът й успява да избяга, а националните сили за сигурност са по петите му.

Три месеца по-късно възрастна двойка открива ранен мъж, който виси на дърво в двора им от парашута си. Той не си спомня кой е и единственото, по което би могла да се разпознае самоличността му, е татуировка XIII на врата му.

Междувременно в Белия дом разследването на убийството продължава. Само седмици остават до новите избори, а ако има реален заподозрян, това би обърнало вота в полза на настоящата администрация.

Часове, след като специалните отряди по разследването научават за съществуването на XIII, те нахлуват в къщата на възрастната двойка. XIII все още няма спомен кой е, но инстинктите му подсказват да се пази.

Докато бяга от преследвачите си, той постепенно започва да възстановява фрагменти от миналото си. Когато въпреки всичко е заловен, XIII научава, че му е дадена фалшива самоличност и работи под прикритие, за да разкрие заговор срещу правителството.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.