X Factor Славин Славчев – Лош съм за теб, видео хит

Победителят от X Factor Славин Славчев с втори сингъл

Няколко месеца след излизането на пилотния му сингъл „Ела“, с ексклузивна премиера във VBOX7 от 20:00 ч. на 28 август бе представен следващият проект на Славин Славчев „Лош съм за теб“. Победителят от третия сезон на X Factor и продуцентите му “Вирджиния Рекърдс“ са се доверили за музиката, аранжимента и продукцията на парчето на международния екип от автори Alex G, Drew Lawrence и The Monsters & The Strangerz, а българският му текст е на Монти от група Ice Cream.

Видеото към „Лош съм за теб“ е дело на Wow Productions с режисьор Александър Михайлов и оператор Радослав Гочев. В проекта участва и топ-моделът от Visages Model Group Куини Алис, която влиза в ролята на дамата на сърцето на Славин.

Освен с модерното поп-рок звучене на песента, Славин изненадва и с нов имидж, постигнат с помощта на стилиста Цветомир Горанов. След като се раздели с дългите си коси още в началото на X Factor, сега фаворитът на публиката от третия сезон на формата се утвърждава като изпълнител, чийто образ и музикален стил следват световните музикални тенденции.

Меломаните ще чуят „Лош съм за теб“ на живо по време на концертите от Coca-Cola Happy Energy Tour, в чието шесто издание между 12-и и 20-и септември ще се включи и Славин.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2015 г.