X Factor-ите Рафи и Жана преплитат гласове в Sofia Live Club

Рафи Бохосян готви концерт с почит към своите музикални вдъхновители.

Заедно с Funky Miracle Рафи ще отпразнува и своя 21-ви рожден ден в столичния Sofia Live Club

Специален концерт – с поглед към своите музикални вдъхновители и най-обичани изпълнители подготвя Рафи Бохосян за своя първи лайв в Sofia Live Club. Заедно с групата Funky Miracle чаровният победител от X Factor подготвя микс от фънк и соул парчета изпълнени от негови любими артисти.

Класиките „Think” на Aretha Franklin, „Higher Ground” на Steve Wonder и “Musicology” на Prince са само част от специално подготвения акустичнен репертоар.

По този начин един от най-успешните млади изпълнители в България ще отпразнува и своя 21-ви рожден ден. На концерта, наречен  FUN*KIN’ SOUL Night освен приятели и колеги са поканени и всички фенове на клубния фънк и соул звук.

На сцената заедно с Рафи ще се качат и неговите колеги Део, Лео и Играта, за да изпълнят заедно една съвсем нова, реге версия на летния си хит 4D.

Публиката  ще може да чуе и по-алтернативен, суинг вариант на новия сингъл на Рафи „Не Ме Разбра”. Поли Генова от своя страна, ще партнира на рожденика в разчупено и свежо изпълнение на парче от творчеството на Jackson 5.

Една от големите изненади за вечерта е присъствието и на тазгодишния финалист и победител в X Factor – Жана Бергендорф. Двамата носители на титлата X Factor на България” ще преплетат гласове на сцената на клуба и ще обединят талантите си в едно изключително и запомнящо се изпълнение.

Момчетата от атрактивната фънк формация Funky Miracle, които през лятото заедно с Миленита се изявиха на една сцена с Many Chao в София, ще изненадат своите фенове с премиерно изпълнение на две съвсем нови песни от авторския си репертоар.

Партито е планирано за сряда, 29 януари, от 22:00ч в Sofia Live Club, вратите са отворени за всички, а цената на билета е 10 лева. Билетите са в предварителна продажба в ммагазинната мрежа на Eventm.bg, както и на място в Sofia Live Club в деня на събитието.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 януари 2014 г.