X Factor 26.11.2017 – парти концерт с Михаела Филева и Славин Славчев

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor – тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA

Двамата ще представят новите си парчета в началото и края на Парти вечерта в шести лайв

Двама изпълнители, започнали звездния си път в X Factor, ще стъпят отново на сцената на шоуто в Парти вечерта. Концертът ще бъде открит от победителя в трети сезон на X Factor – Славин Славчев. „Винаги е удоволствие да се върна на тази сцена и още повече, че този път ще споделя преживяването с момчетата от групата Julian’s Laughter. Нямаме търпение!“, споделя един от най-запомнящите се рок певци в историята на шоуто в България. „На този етап всички са победители, особено ако успеят да запазят хумора и добрите отношения помежду си“, допълва той.

Шест години след участието си в X Factor, Михаела Филева ще се появи отново на познатата сцена, за да представи своя най-нов сингъл – „Последни думи”, минути преди някой от финалистите да се сбогува с шоуто. Михаела Филева е трикратна носителка на наградата за Изпълнителка на годината, а дебютният ѝ албум печели приза за най-добър БГ албум през 2016г.

Диско топки, парчета, достойни за дансинга и безброй цветове ще поддържат доброто настроение и ентусиазма на участниците в шестия лайв на X Factor, тази неделя от по NOVA. В шоуто ще прозвучат култови парчета на Katy Perry, The Pussycat Dolls, Bruno Mars и много други изпълнители, оставили следва в съвременната поп музика. Мирослава ще остави джаз звученето зад гърба си, а Марио и Виктория ще трябва да се впуснат в огнени ритми и латино звучене.

Какви са предизвикателствата пред останалите финалисти? Кой ще се раздели със сцената на пети сезон и кой ще продължи към мечтания финал? – ще разберете тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео записи от предаването онлайн, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 24 ноември 2017 г.