X Factor 12.11.2017 – любовен концерт с Дара

DARA със специално участие на сцената на X Factor – тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA

Финалистите се понасят на крилете на любовта в четвъртия лайв концерт на шоуто

Поп-сензацията DARA, чиято успешна кариера стартира с участието ѝ в четвъртия сезон на X Factor, ще представи новия си хит „Недей“ в шоуто тази неделя от 20:00 ч. по NOVA. DARA е също така съавтор на музиката на парчето, което вече 6 поредни седмици оглавява официалната класация на най-излъчваните български песни в ефир.

Хитови парчета ще покажат различните измерения на любовта по време на четвъртия лайв концерт на X Factor „Сътворението на звездите“ в неделя вечер. 4Magic ще озарят сцената в комапнията на десетки деца. След българската вечер Ева ще се изправи пред гласа на Адел, която е следващата висока летва в шоуто. Любов и ярост ще се редуват в динамична хореография по време на изпълнението на Йоана. Теодор ще представи една от емблематичните балади на The Rolling Stones, а Мирослава ще пренесе публиката директно в Ню Йорк под акомпанимента на пиано и контрабас. Марио и Виктория ще концентрират усилията си в дълбоко изпълнение, което да убеди журито в силата на музикалния им тандем. Милена Цанова отново ще опита различно музикално звучене, а Иван Димитров ще се завърне на сцената, за да изпита вокалното си майсторство с ново парче.

Как ще се справят финалистите с любовните песни? Кой ще напусне сцената на шоуто? – ще научите в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео записи от предаването онлайн, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 9 ноември 2017 г.