X Factor 05.11.2017 – концерт българска музика

Криско и Pavell & Venci Venc’ с премиера на сцената на X Factor –неделя от 20:00 ч. по NOVA

10-те финалисти влизат в нова музикална битка в Нощта на българската музика

Едни от най-обичаните изпълнители на българската музикална сцена ще разтърсят X Factor.тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA. Хип-хоп мастърът Криско и най-успешният български хип-хоп тандем – Pavell & Venci Venc’, ще представят новия си съвместен проект – парчето „Герои“. Броени дни след официалната премиера сингълът ще прозвучи за първи път на живо в шоуто, което търси и създава нови музикални звезди.

Нощта на българската музика пък ще предостави възможност на 10-те финалисти да изпълнят някои от най-запомнящите се песни на родни изпълнители. На фона на цигулки Вирджиния ще запее песен на една от най-големите български певици. Иван Димитров ще преобърне сцената с парче на Любо Киров, получавайки възможност за оценка от самия изпълнител. Йоана ще се превърне в бунтарка, а Милена Цанова ще се изправи пред предизвикателството на една от най-нежните български песни. Момичешката банда 4Magic ще се издигне в облаците с високи вокали, а Treasures ще се забъркат в музикално престъпление. Марио и Виктория ще влязат в драматично изпълнение, което ще даде воля на истински емоции и дълбока страст. Мирослава ще накара всички да замечтаят с джазово звучене, а Теодор ще трябва да превърне сингъл на култов български дует в соло изпълнение. Ева Пармакова ще изпълни един от хитовете на изпълнител, който започна своя път в музикалното шоу.

В края на вечерта двама от финалистите отново ще бъдат изправени пред елиминации, които ще решат съдбата на един от тях в шоуто.

Кой ще напусне пети сезон на X Factor и кои участници ще продължат пътя към музикалните върхове? – зрителите ще научат в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео записи от предаването онлайн, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.