Wordle 371 СЪВЕТИ за 25 юни – Борете ли се с Wordle днес? Тези съвети трябва да помогнат | Игра | Забавление

Трудно е за вярване, но феновете на Wordle в момента си проправят път през Puzzle 371! Далеч от това, че са лесни за получаване, тези пъзели на Wordle започват да стават все по-трудни. За щастие Express Online се завърна с много повече улики, за да помогне на хардкорните фенове на Wordley да намерят отговора. Всъщност, ако имате проблеми с Wordle 371 за 25 юни, отидете в долната част на страницата, за да изберете съвети и улики без спойлери. Късмет!

Играта на думи, която е копирана повече пъти от ученик, е най-добра, когато имате десет минути и трябва да се отпуснете.

Целта на играта е да намерите пет букви само за шест предположения. За да направите това, трябва да използвате процеса на изтриване, за да отхвърлите различни знаци.

Например, ако плочката с букви стане сива след някое от вашите предположения, може да определите, че този конкретен знак не се появява в днешната дума. Ако плочката стане жълта, буквата е в думата, а не на правилното място, а ако плочката е зелена, буквата е на правилната позиция в думата.

Целта е да се реши всеки пъзел с възможно най-малко предположения. Можете да споделяте напредъка си в социалните медии и да покажете на приятели, семейство и случайни последователи колко сте умни.

Ако не успеете да разрешите пъзела, ще трябва да изчакате до следващия ден, за да пуснете нов Wordle. И тъй като сайтът на Wordle следи вашите статистики, провалът означава, че губите трудно спечелената си победна серия – ще ви се напомня всеки път, когато влезете.

READ  Производителят на Fortnite Epic Games получава инвестиция от 2 милиарда долара от Sony и Lego

Ако искате да избегнете загубата на своята серия, продължете да четете най-новите бележки на Wordle за пъзела от 25 юни…

Wordle съвети и трикове…

Не използвайте една и съща буква два пъти в първоначалното си предположение.

Опитайте се да използвате гласни като „A“ и „E“, особено при първото си предположение.

Избягвайте букви като „X“, „Z“ и „Q“, ако знаете точно какъв е отговорът.

‘AUDIO’ или ‘ARISE’ са добри начални думи, защото съдържат много гласни. Ако използвате ‘AUDIO’, можете да следвате нещо като ‘SPENT’, за да комбинирате по-често срещани знаци.

கீழே Вижте по-долу за ежедневни съвети, предоставени от Express Online…

Wordle 371 затваря за 25 юни…

1. Wordle 371 започва с буквата B.

2. Wordle 371 има две гласни.

3. Малки очи се взират в теб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.