Wordle 303 18 април Бележки: Борете се с Wordle днес? Три съвета, които да ви помогнат да отговорите | Игра | Забавление

Тъй като е празник и всичко е затворено, Wordley никога не си взема почивен ден. Wordle 303 е на живо на 18 април, което означава, че имате само 24 часа, за да решите днешния пъзел. Ако имате проблеми с най-новия пъзел на Wordle и можете да помогнете, Express Online избра съвети без спойлери, за да ви насочи в правилната посока. Отидете в края на страницата за уликите на Wordle 303 за 18 април.

Игра, която можете да играете за няколко минути, работи за играчите на Wordley, като намира пет знака в шест предположения.

Ако искате да решите тези пъзели на Wordley, трябва да се съсредоточите върху цвета на плочките след всяко предположение.

Ако плочката с букви стане сива, буквата няма да се появи в думата, която сте познали. Ако плочката стане жълта, правописът, който сте познали, е в думата, а не в правилната позиция. Ако плочката стане зелена, буквата ще бъде в думата и на правилното място.

Приложенията следят вашите статистически данни и ви показват броя на правилните отговори, които сте управлявали, и вашия път на успех.

Ако не успеете да разрешите пъзела, ще трябва да изчакате до следващия ден, за да бъде пуснат новият Wordley. Освен това ще загубите ценния си път към успеха.

Прочетете за някои общи съвети за Wordle, последвани от три конкретни съвета за Wordle 303 на 18 април …

Общи съвети и трикове на Wordle…

Не използвайте една и съща буква два пъти в първоначалното си предположение.

Опитайте се да използвате гласни като „A“ и „E“, особено при първото си предположение.

READ  Тетрос е преизбран за президент на Световната здравна организация

Избягвайте букви като „X“, „Z“ и „Q“, ако знаете точно какъв е отговорът.

‘RAISE’ е добра дума за начало, докато ‘TOUCH’ е добро второ предположение.

கீழே Вижте по-долу за ежедневни съвети, предоставени от Express Online…

Бележки и съвети за Wordle 303 18 април …

1. Wordle започва с буквата 303 F.

2. Wordle 303 има две гласни.

3. Харесва ми да мисля, че имам способността да създавам стилни лепила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.