„Wonderland“ – ново парти в Chervilo е на ръба на модата и приказката!

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят: WONDERLAND в Червило на 28 октомври

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска ще представят най-новия си парти проект “Wonderland” на 28-ми октомври в клуб Chervilo.

Събитието е специално създадено във връзка с новата парти концепция на изцяло обновения клуб, с 13 годишна история.

Зад пулта ще застане DJ Sprite. Tанцьорите ще носят баски костюми от „La dolce Vita” , а приказните аксесоари отново ще бъдат дело на дизайнерката Донка Боева.

За по-малко от една година Биляна и Невена успяват да реализират повече от 30 „dance-event”-а в София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Слънчев Бряг, Албена и др. градове на България.

Момичетата могат да се похвалят и с едно успешно реализирано парти в Цюрих – Швейцария и три големи ревю-спектакли, които са организирали във връзка с официалното представяне на марката “Takeshy Kurosawa” за България и ревюта на световно известните марки бельо и бански-“Sloggi” и “Triumf.”

“Wonderland” е много специално събитие, което ще обедини в себе си досегашно създадените наши парти концепции на „The secret garden”,”Fairy Tale”, ”Love is in the air” и “Fantasy” –  споделят Биляна и Невена.

Темата отново е свързана с приказния свят на фантазията, но този път тя е пречупена от съвременната реалност.

В “Wonderland” присъстват магиите от приказките, разхождат се причудливи същества, принцеси и елфи, но те ще бъдат едни истински съвременни герои…

В страната на чудесата всеки гост ще се постави между фантазията и реалността…, а героите от сцената и приказния декор могат да го накарат да се изгуби някаде там…

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2010 г.