„Who Da F*ck is Alice“ – Радио 1 води Крис Нормън в НДК!

Радио 1 представя: Коледен концерт с Крис Нормън

05 декември (неделя), 19 ч., Зала 1 на НДК

Чуйте любимите песни на Smokie на живо!

Радио 1 – радиото, което пуска само класически хитове, ще направи и Коледата класическа! На 5 декември в Зала 1 на НДК за коледен концерт по покана на радиото идва Крис Нормън – емблематичният вокалист на английската рок група Smokie!

Британският певец, популярен както с песните на Smokie, така и със силните си солови парчета, ще изпее на живо за слушателите на Радио 1: “If You Think You Know How to Love Me”, “Don’t Play Your Rock ‘N Roll to Me”, “Oh, Carol”, “Living Next Door to Alice”,Stumblin’ In“, “Midnight Lady”, “Rock Away Your Teardrops” и още много хитове.

Публиката в зала 1 на НДК ще стане свидетел на повече от 30 години музикална история с класически рок хитове в оригиналните и в акустичните им версии.

За публиката Крис Нормън е най-вече незабравимият глас на групата си Smokie. Запознали се още като деца, тримата с Алън Силсън и Тери Атли придобиват световна известност в периода 1975г. – 1982г. Всеки един от техните сингли достига първите позиции в музикалните класации, а наградите им са десетки! Когато през 1982г. групата се разпада, Крис записва и първия си соло проект – „Rock Away Your Teardrops“. Следва сингълът “Midnight Lady”, специално написан за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитър Болен (Modern Talking), който става платинен в цяла Европа. Успехът му продължава неспирно и до 1998г. записва цели осем албума. От 1994г. до сега Крис Нормън изпълнява хитовете си от времето си със Smokie с личния си бенд, с който идва и в Зала 1, НДК на 5 декември.

Слушайте Радио 1 за много от незабравимите хитове на Крис Нормън, както и за ефирните игри, които могат да ви донесат безплатни покани за коледното събитие на сезона.

Класическият коледен концерт на Радио 1 и Крис Нормън на 5 декември е с начален час 19:00, а билетите за него вече са в продажба в мрежите на Ticketpro.bg и на касата на НДК.

Анонс за концерта, организиран от Радио 1:

Smokie – Oh Carol

Smokie – Living Next Door To Alice 1995

Коментари (2)

Публикувано в на 12 ноември 2010 г.