Waiting for the End е новият КЛИП на Linking Park – ще ти хареса!

LINKIN PARK – „Waiting For The End“

След впечатляващото завръщане на Linkin Park с пилотния им сингъл The Catalyst, част от техния четвърти студиен албум A Thousand Suns, бандата прави поредната изненада за феновете си с новаторското и предизвикателно звучене на „Waiting For The End”. Видеото към парчето отново е режисирано от DJ-я на бандата Joseph Hahn, който стои зад повечето клипове на Linkin Park, включително и предходния „The Catalyst”. С новия си музикален проект A Thousand Suns, Linkin Park открито заявяват намерението си отново да завоюват върховете на класациите.

Waiting For The End” се откроява като интересна музикална комбинация – в самото начало, ритъмът може да бъде сбъркан с характерния стил на Jay-Z, след това парчето преминава към реге-рапа на Mike Shinoda, за да се прелее в кристалния глас на Chester, изпъкващ в припева.

Песента е с класическо Linkin Park звучене, но същевременно е и пълната му противоположност. Това е парче, представляващо само по себе си силен контраст между почти меланхоличния рефрен и римите на Shinoda, които те оставят без дъх.

Waiting For The End” разкрива само част от посланието, закодирано в новия проект на Linkin Park, но е сигурно доказателство, че албумът A Thousand Suns е ключово постижение в музикалната им кариера.

A Thousand Suns на Linkin Park е на българския музикален пазар благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International, с медийното сътрудничество на Z-Rock.

Waiting for the End (Official HD)

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2010 г.