„Живота е игра” – или защо държавата спонсорира хип-хоп хит?!

„Живота е игра” – музикалната част от кампанията „Аз обичам спорта”

Министерството на физическото възпитание и спорта и Българският Спортен Тотализатор, заедно с Ghetto Productions заснеха уникален клип в подкрепа на българския спорт

В началото на месец май хип-хоп лейбълът Ghetto Productions засне видео клип към песента „Живота е игра”, която е  част от кампанията на Министерството на физическото възпитание и спорта и Българският Спортен Тотализатор – „Аз обичам спорта”. Парчето е изработено по поръчка на министерството, като в създаването на музиката са замесени Ghettoman и композиторът Димитър Гетов. В песента взимат участие част от изпълнителите на Ghetto ProductionsБили Хлапето, Камората, Мечока, IMP и Трафик.

Специално участие във видеото имат също световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, вратарят  на националния ни отбор по футбол Георги Петков и футболната легедната от близкото минало Джони Велинов. Един от най-добрите забивачи по уличните баскетболни игрища  Владимир Николов – Фифти, како и деца от школата на БУБА Баскетбол също станаха част от спортно-музикалния екип. Близнаците Радослав и Борислав от  футболната  школа на Левски се превърнаха в символа на младите таланти, а обичаният актьор Тончо Токмакчиев допринесе за артистичното настроението във видеото.

Припевът към „Живота е игра” е поверен на мега талантливата композиторка и изпълнителка  Жени Джамбазова, за която Ghettoman казва, че с нейния силен и топъл глас, тя е истинско явление в българската музика.

Медиен партньор на кампанията „Аз обичам Спорта” са Българската национална телевизия и Българското национално радио. Официалната премиера на клипа е насрочена за 14.05.2010 по БНТ.

И ето го клипът!

Коментари (1)

Публикувано в на 12 май 2010 г.