„Забранена любов” – уникално предложение от Нова ТВ с онлайн видео и снимки

„Забранена любов” – уникално предложение от Нова ТВ


„Нова телевизия” започна снимките на сериала „Забранена любов”
Продукцията се реализира изцяло от български сценаристи, оператори, режисьори и актьори

„Нова телевизия” започна снимките на нов български телевизионен проект, който досега няма аналог в България. Жанрът се нарича “серийна драма”.

Мащабната продукция, наречена „Забранена любов”, се реализира от екип, съставен изцяло от български сценаристи, оператори, режисьори и актьори.

„За разликата от теленовелата, която разказва една съдба в рамките на 300 епизода, серийната драма представя много истории на много хора, които се развиват доста по-бързо във времето”, обясни продуцентът Иво Вандов.

По продукцията „Нова телевизия” работи с „Фриментал” (fremantlemedia.com) – компанията, развивала най-добре този тип сериали по целия свят, и призната за един от най-големите експерти по серийна драма.

„От дълго време подготояме тази уникална продукция, каза изпълнителният директор на „Нова ТВ” Павел Станчев. Щастливи сме, че снимачният процес вече е факт и че нашите партньори от „Фриментал” работят заедно с нашия екип в България. Вярваме, че при появата си сериалът ще зарадва милионите ни зрители.”

Екипът е събран преди повече от половин година, като от няколко месеца сценаристи адаптират формата, героите и сюжетните линии към родната действителност.

Според концепцията това, което се случва на малкия екран, ще бъде отражение на случващото се в реалния живот.

Първият сезон на новата серийна драма ще бъде в ефира на „Нова телевизия” тази есен и ще се излъчва всеки делничен ден в праймтайма.

Коментари (26)

Публикувано в на 8 август 2008 г.