Вяра Атова и DJ Diass – Places Unknown, видео хит с онлайн видео и снимки

Вяра Атова и DJ Diass – Places Unknown, видео хит

Вяра Атова и DJ Diass с ново съвместно видео към песента „Places Unknown“ Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Xr6_BVps0u0

Двамата от много време имат желание да работят заедно и бързо след срещата им се получава музикалното вдъхновение „Places Unknown“, което е записано и завършено само за два дни.

Песента е в Deep House жанр и е смел експеримент към по-алтернативното, и не толкова комерсиално денс звучене. Текстът, музиката и аранжиментът са дело на DJ Diass.
Певицата Вяра Атова отново ни впeчатлява с интересна визия и образ, който не сме виждали досега, благодарение на режисьора Георги Ангелов и екипа от грим – Ева Серева, коса – Кристина Неделчева и стил – модели от актуалната H&M By Night колекция, отговаряща на цялостното настроение в клипа.

Елементите, които са използвани във видеото като пост-продукция, за първи път се показват в български музикален видеоклип.

„Places Unknown“ е пилотен сингъл и част от новия албум на DJ Diass – „Reset The World“. Той се издава от италианския топ лейбъл за електронна музика 303Lovers, който ще разпространи песента и извън рамките на страната.

Повече за DJ Diass:

Пламен Василев (Diass) започва да миксира в началото на 12-годишна възраст. Неговите live сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Detroit Techno.

Иновативен и различен – музикалната селекция и индивидуално звучене на Diass са готови да разпалят кръвта във вените ви, и без съмнение ще запазите спомена за неговото парти.

Новатор на световната електронна сцена, DJ Diass многократно е доказал своите умения зад пулта в десетки клубове в България и гастроли в Египет, Русия, Холандия и Македония.

Повече за Вяра Атова:

До момента има шест издадени авторски сингъла, с видео клипове към всеки един от тях. Дебютната й авторска песен „The One” достига 4-то място в MTV World Chart Express и е първата българска песен излъчена в румънския музикален канал – Music 1.

Когато излиза „Нямам време”, която е в колаборация с Young BB Young, само за 2 дни достига повече от 100 000 гледания в портала Vbox7. След това с българска и английска версия се появява дуета й с  Били Хлапето – „Един Миг”.

Следва сингълът  „Тази Нощ”, а през пролетта на 2014, заедно с Боян Ковачев осъществиха съвместния си клип „Цифра време‘‘, който събра безброй овации не само на премиерата, а и в интернет пространството.

Последният проект  „Тук и сега‘‘, заснет през август 2014 в морския Лозенец, съвсем за малко успя да се превърне в един от последните летни хитове за изминалото лято.
Изпълнителката може да се похвали с два ремикса от италанската диджей звезда Филипо Нарди, като единият от тях е на парчето „I Feel You‘‘, влязло в саунтрака на „Под Прикритие 4“.

Скоро ще може да я видим и в новия сериал „Връзки‘‘, който ще се излъчва по БТВ от 03 юни.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 май 2015 г.