“Влюбена-загубена” – първият клипиран хит на Стефани с онлайн видео и снимки

“Влюбена-загубена” – първият клипиран хит на Стефани

Талантливата Стефани, която нашумя покрай участието си в шоуто “Пей с мен” и след това подписа договор с музикална компания “Ара мюзик”, вече реализира първия си видеоклип.

Той е на песента “Влюбена-загубена” по музика на Ромарио, аранжимент на Мишо Бургуджиев и текст на Росен Димитров.

За място на снимките режисьорът Краси Илиев използва слънчогледово и житно поле в кв. Бенковски в София.

На този фон красивата Стефани “разказва” за отминала любов, а бившият й любим продължава да я търси и да си спомня за нея.

Стефани има невероятно излъчване и просто “грее” на екрана. Изключително лъчезарно момиче, което въпреки че снима за първи път, се справи като професионалистка. Работи с изключителен плам”, сподели Краси Илиев.

Не липсвали обаче и “екстремни” моменти. За специални мокри ефекти била ангажирана водоноска. И когато “дъждът” започнал да вали, по невнимание вода попаднала върху камерата и единия монитор, който изгорял…

Сред слънчогледите гласовитата Стефани толкова се вживяла в песента, че скъсала роклята, с която снимала.

За радост стилистката Теди Велинова имала резервна и снимките продължили без напрежение. Младото дарование сменя четири визии, гримът е дело на Бони, а прическите на Мими.

Свежият клип вече се върти по Фен ТВ, а песента “Влюбена-загубена” е включена в компилацията “Fresh Hits Лято” и дава сериозна заявка за хит.

Коментари (7)

Публикувано в на 12 август 2008 г.