“Целувай още, докосвай още” – Глория снима нов хит, става и модел!

Глория откри сезона на морските партита – но изненадите предстоят!

През уикенда с уникално шоу Глория сложи началото на клубните партита и шумните купони край морето. Примата на поп-фолка бе официален гост за откриването на сезона Лято 2010 в елитен нощен комплекс в Слънчев бряг.

Заедно с танцьорите от балет “Магия” певицата представи пред горещата публика своите най-големи хитове. Глория не пропусна да изпее и най-новите си песни, една от които бе баладата “Вярвам в любовта”. Само за няколко дни песента стана любима на поп-фолк феновете, което те показаха и на дансинга в разгара на вечерта. В компанията на своята именита майка се появи и Симона, която заедно със свои приятелки се забавлява от сърце цяла вечер.

Купонджийските страсти продължиха и на следващата вечер, когато гости в “Мултиплейс” – Слънчев бряг бяха и “Хората на Слави”. Придружена от близки приятели Глория се смя искрено на скечовете на актьора Краси Радков и песните на Нели Петкова, Борис Солтарийски и Невена Цонева.

В началото на тази седмица изпълнителката започна снимките и на нов видеоклип, този път към бързо и динамично парче. Новият летен хит от Глория е озаглавен “Целувай още, докосвай още” и със сигурност ще разпалва страстите не само край морето.

Тези дни певицата ще влезе и в ново амплоа, на топ-модел, представяйки новата колекция на модна къща “Юнона”. На бляскаво ревю в столицата, Глория ще бъде кулминацията на шоуто за връчването на Годишните награди “Мери”.

Инфо и снимки: Planeta.TV, фотограф: Хари Янакиев

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2010 г.