Втори сезон на Революция Z – мърсотийки и музика с онлайн видео и снимки

Втори сезон на Революция Z – мърсотийки и музика

„Революция Z” се завръща в ефира на bTV с втори сезон на 7 март

Романтичната музикална драма „Революция Zсе завръща в ефира на bTV с втори сезон на 7 март. Феновете на Тино, Ани, Боби и Фипо ще могат да гледат новите епизоди всеки четвъртък от 21:00 часа.

Много изненади, екшън, обрати и, разбира се, много хубава българска музика очакват  зрителите на bTV във втория сезон на „Революция Z.

Персонажите ще излязат от обичайното си амплоа и темперамент, някои ще „сменят компанията” и ще въртят мръсни номера, други ще променят отношението си към любовта и секса. Мечти, сънища и реалност ще се слеят в едно, а сюжетът ще постави героите в още по-предизвикателни, рисковани и дори пагубни ситуации.

В компанията на рицари, вълци и римски императори, във втория сезон на “Революция Z” зрителите на bTV ще видят и любими музиканти, които ще влязат в ролята на гост-звезди. Как ще реагира на присъствието им в училище строгият Цеков, дали Савов ще се върне към китарата и как ще се трансформират Маринова, Димитрова и Пешева, зрителите на bTV ще могат да проследят от 7 март в 21:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 февруари 2013 г.