“Старски и Хъч” – незабравимият сериал започва по AXN Crime

Премиера, всеки делничен ден от 20:10 ч.
СТАРСКИ И ХЪЧ
Starsky and Hutch
Криминален сериал, САЩ, 1975-79 – 1-ви сезон
с Пол Майкъл Глейзър, Дейвид Соул

Пол Майкъл Глейзър играе детектив Старски, а Дейвид Соул – партньорът му детектив Кен “Хъч” Хъчинсън, в един от най-популярните полицейски сериали на 70-те години. Двете очарователни ченгета под прикритие са по петите на престъпен синдикат от наемни убийци, докато не научават изумени, че самите те са следващите мишени.

“Старски и Хъч” е напрегнато, завладяващо и впечатляващо полицейско екшън шоу. Част от митичната му слава се дължи и на майсторски създадените (и взаимно допълващи се) главни персонажи. Старски е по наясно с живота на улицата от двамата. Цялото му поведение издава, че знае всички номера, с които могат да му излязат. Хъч е доста по-различен. Той е получил този си пост без много да се напряга, има някакво формално образование и вероятно е щял да избере друга професия. Но и двамата са полицаи по призвание. Като екип те често мислят като един, а диалозите им са просто откровение.

Един от най-популярните сериали на 70-те години е отличен със “Златен глобус” за най-добър драматичен сериал за 4-ия си сезон. Славата му е толкова голяма, че от “Warner Bros.” направиха римейк с Бен Стилър и Оуен Уилсън, който излезе по екраните през март 2004 г.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 септември 2009 г.