Всичко за „Ева Луна“ – венецуелски сериал по Диема фемили с онлайн видео и снимки

Всичко за „Ева Луна“ – венецуелски сериал по Диема фемили

По Диема Фемили от 21 август (неделя), в събота и неделя, 16.00 ч.
Ева Луна (Eva Luna)
2010 – 2011, Венецуела
сериен филм
В главните роли: Гай Екер, Бланка Сото, Хулиан Хил, Ванеса Вийела, Сусана Досамантес, Хари Гейтнер, Лупита Ферер и др.
Режисьори: Адриана Бараса
Сценаристи: Леонардо Падрон, Вероника Суарес

Завладяваща любовна история, продуцирана от Venevision International с участието на Гай Екер и талантливата актриса Бланка Сото.

От спиращи дъха провинциални пейзажи до луксозната къща на богата фамилия и лъскавите офиси на процъфтяваща рекламна агенция, „Ева Луна“ проследява романса на красивата Ева Гонсалес и Даниел Виянуева, преуспяващ рекламен бос.

Ева среща Даниел и най-добрия му приятел, Леонардо, на панаир на открито, където работи временно, за да подпомогне семейството си. На следващия ден баща й е убит в катастрофа. Тези две събития са свързани по начин, който Ева дори не може да си представи.

Съкрушена от мъка, Ева се заклева да намери виновника за смъртта на баща си. В същото време Леонардо, пленен от красотата на Ева, й предлага стабилна работа – да се грижи за болния му баща, Дон Хуло Арисменди, в имението им. Тежкото й финансово положение я принуждава да приеме предложението.

Това е началото на завладяваща история, изпълнена с интриги и изненади. Даниел, който е сгоден за сестрата на Леонардо, Виктория, става защитник на Ева, след като той и Леонардо се хващат на бас: Леонардо се обзалага, че той ще прелъсти Ева, а пък Даниел залага, че тя никога няма да попадне в капана на Леонардо. Въпреки връзката си с Виктория, Даниел неусетно се влюбва в Ева. Чувствата им са взаимни. Злият Леонардо обаче отчаяно се опитва да спечели облога – за да раздели Ева от Леонардо, той я кара да повярва, че Даниел е шофьорът, убил баща й. Всъщност обаче убиецът е Леонардо, който в онзи ден взел колата на Даниел назаем. Ева е ужасена и вече не иска да има нищо общо с Даниел.

Докато е в къщата на Арисменди, Ева е подложена на унизително отношение от страна на ревнивата Виктория и порочната й майка, но успява да изгради близка връзка с Дон Хулио, който я обиква като собствена дъщеря. След като Дон Хулио инсценира собствената си смърт, Ева напуска къщата и всички, свързани с нея… и с помощта на Дон Хулио, който вече е с нова тайна идентичност, се превръща в тотално различна личност: смайващ модел на име Луна, която се оказва наследница на богатството на Арисменди, оставено на Ева в завещанието на Дон Хулио.

Вече начело на рекламната агенция на Арисменди, където Даниел също е партньор, Ева/Луна ще разбере, че Леонардо я е измамил, и че Даниел все пак не е хладнокръвен убиец. Дали обаче не е твърде късно за тяхната любов?

Ева Луна (eva Luna)-реклама

Галерия от сериала:

Eva Luna trailer

entrada de evaluna en colombia

Eva Luna trailer

Cancion de la telenovela Eva Luna…

Lo Más Importante de El Gran Final de Eva Luna

Eva Luna… Última Semanas promo

Коментари (1)

Публикувано в на 14 август 2011 г.