Всички съдят Жана Бергендорф – от Лео до фирма за кредити

Скандалната певица Жана Бергендорф, която нашумя повече с изцепките си, отколкото с музикалната си кариера, отново има главоболия със закона. Бившият й приятел – балетистът Лeaндep Фpaнcиcĸo Янec- Лео, я съди за домашно насилие. Кубинецът е подал жалба срещу нея през месец август. Първото заседание по делото ще е след няколко дни.

Изпълнителката на „Самурай” твърди, че за 2-годишната им бурна връзка често е ставала жертва на физически тормоз от страна на танцьора заради болезнената му ревност. Лео пък обвиняваше Жана за всички скандали помежду им.

Претенциите му са, че в миг на пиянско и наркоманско умопомрачение, тя го е бутнала и е счупила крака му, за което той си е извадил и медицинско, пише „Уикенд“.

„Последните две години бяха най-тежки за мен, заради живота ми с Жана. Сега съм на сцената и се чувствам отново жив. Вече съм на 30 години и искам да започна нов живот”, признава танцьорът.

Лео бе задържан в Първо РПУ при първия случай, когато стана ясно, че певицата Бергендорф е арестувана. Тогава лъсна истината, че двамата са употребили марихуана, каквато бе намерена в дома на Жана. Междувременно бе съобщено, че тревата не била на Жана, а на Лео. Истината така и не стана известна. Двамата бяха прибрани в полицейското след скандал помежду им и самият Лео имаше превръзка на крака. Полицията съобщи, че Жана е претърпяла побой, танцьорът пък обвини певицата, че го е контузила.

„Завел ми е дело за домашно насилие. Не искам да коментирам как преживях случките покрай него. Бях душевно наранена, защото не може един мъж да каже на една жена, че я обича, а това в действителност да е абсолютна лъжа. Никой няма право да бъде подъл и нечестен, що се касае за любов и чувства”, ожали се червенокосата фурия.

И докато тази сага едва започва, друга е завършила фатално. Фирма за бърз кредит е осъдила певицата, пише „Телеграф“. Присъдата е произнесена от Столичния районен съд през ноември 2017 година. Заедно с 2000 лева, които е изтеглила, изпълнителката на „Самурай“, има да дава и още 500 за лихви за една календарна година.

Ексцентричната звезда се принудила да прибегне до услугите на бързите кредити през декември 2016 година. Тогава я притискали да плати административната си глоба по предишното дело, на което беше осъдена. През април същата година тя предизвика катастрофа на централен столичен булевард след употреба на наркотици и бе осъдена на парична глоба и отнемане на книжка.

Въпреки че вече не е част от „Вирджиния Рекърдс“, Жана Бергендорф продължава да се радва на участия, като вече обикаля клубовете заедно с бенд. Работи и с мениджър, който й осигурява ангажименти. Певицата има непрекъснат контакт с музиканти и композитори, така че дума не може да става за нейното „залязване“.

Жана твърди, че е в нормални отношения с бившата си продуцентка Саня Армутлиева. „Виждаме се понякога, смеем се на отминалите времена. Не сме се карали, както всички твърдят. Не й се сърдя, тя ми е дала много в професионален и личен план. Права е за себе си, щом взе такова решение. Давам си сметка, че съм доста екстремен, отвеян и недисциплиниран човек. Закъснявам, забравям, разсеяна съм. Саня не понася такъв тип поведение“, коментира Жана пред столичен ежедневник.

Изпълнителката на „Самурай“ е разочарована от мизерното заплащане, което получава изкуството в България и ще опита да пробие в чужбина, за да се махне от тук.

От музикалните среди е запазила приятелство единствено с Моисей, с когото работиха заедно за „Вирджиния Рекърдс“.

Инфо: Агенция БЛИЦ и агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 29 януари 2018 г.