Всички обичат Калин Вельов – „Търси се…“ причината по bTV!


Калин Вельов гост в студиото на „Търси се…” тази събота, 29 май

Един от най-чаровните млади музиканти Калин Вельов ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се..” тази събота, 29 май, от 11:00 часа, по bTV. Кои са предизвикателствата на самостоятелната кариера и в личния му живот – зрителите ще разберат това от най-близките му хора.

Първата среща за Калин ще бъде с неговата дуетна половинка – певицата Нина Николина, с която са приятели от дълги години. Тя ще сподели, че любимото й време с Калин е, когато са на път. Нина ще разкрие, че всички гаджета на певеца са го ревнували от нея. „Повечето жени, с които ме е запознавал, се притесняват от мен, изпитват някакъв страх, макар че никога не е имало защо”, разказва Нина Николина.

Водещите Меги и Нели ще срещнат музиканта и с певицата от сегашната му група „Тумбаито” – кубинката Долорес. Тя ще разкаже за срещата си с Калин и за това как й е помогнал да се адаптира в България. Долорес ще разкрие, че певецът от години има предпочитания към по-мургавите жени и в ефир ще му зададе директния въпрос „С колко точно тъмнокожи момичета е бил през живота си?”. Отговорът на Калин зрителите ще научат в „Търси се…”.

Какъв е Калин като син ще разкрият неговите родители Керка и Любо. „Изключително много споделя с нас. Готви превъзходно, но нека жената, за която се ожени, да не мисли, че само той ще й готви”, с усмивка споделя майката Керка. „С годините усещам, че все повече приличам на баща ми”, ще признае самият Калин. Той ще се срещне още със своята сестра Милена и любимата му племенница Олена. „Той е най-голямата ми опора”, ще сподели сестрата и ще разкрие колко грижовен вуйчо е музикантът.

В „Търси се…” негова изненада ще бъде и един от любимите му колеги – Цветан Недялков. „ С Калин винаги е много забавно. Бих му казал, че вече му е време да се ожени, стига се е правил на ерген”, предупреждава музикантът. Заради страстта си към спорта Калин ще получи от Цецо именно такова предизвикателство – да направи 80 лицеви опори в студиото. Дали ще се затрудни, ще стане ясно тази събота.

Интересна ще бъде провокацията към Калин и от още един негов колега – Мага. Заради типичния и неподражаем смях, певецът ще трябва да демонстрира своите „три вида смехове”. Кой от тях използва в определени ситуации ще разкрие самият той.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2010 г.