Всички филми и епизоди за Бен 10 по Cartoon Network! с онлайн видео и снимки

Всички филми и епизоди за Бен 10 по Cartoon Network!

БЕН 10 ЕВОЛЮЦИЯ

От 6 август, всеки делничен ден от 07:40

Искаш ли да разбереш как едно обикновено 10-годишно момче се е превърнало в истински герой? През август и септември ще имаш невероятната възможност да проследиш еволюцията на Бен само по Cartoon Network.

Ще можеш да видиш всички епизоди на Бен 10, Бен 10: Извънземна сила, Бен 10: Ултра-извънземен, както и филмите Бен 10: Надпревара с времето, Бен 10: Тайната на Омнитрикса, Бен 10: Извънземно нашествие и Бен 10: Унищожителят на извънземни. Всеки ден те очаква една история за Бен 10!

THE LOONEY TUNES SHOW
От 29 август, всяка сряда от 18:30

Всички познават легендарните герои, забавлявали поколения наред. Бъгс Бъни и Дафи Дък са начело на групата, която доказва, че ежедневието с приятели далеч не е обикновено и скучно! Една комедия за цялото семейство – не ти остава нищо друго освен седнеш пред телевизора за порция смях всяка сряда с Cartoon Network!

БАКУГАН: МЕКТАНИУМ СЕ НАДИГА
От 27 август, всеки делничен ден от 19:00

Големият финал на Бакуган-сагата е вече тук!

Дан, Шун и другите смели бойци имат ново предизвикателство – те трябва да се изправят пред враговете Мектоган, които са продукт на силите на Драго, получени в резултат на облъчването му с Код Ева на Нития. Мектоган стават все по-могъщи след като Драго хвърля още повече сили в битките. Заплаха са също и Мектоган-титаните, които са уголемена версия на Мектоган.

Залозите са по-големи от когато и да било – присъедини се към Бакуган-бойците в техния опит да спасят света  по Cartoon Network!

CN КИНО

Събота от 9:00 часа, повторение – неделя от 18:00 часа

Гледай вълнуващи филми всеки уикенд със CN Кино. Не се налага да си купуваш билети, само седни пред телевизора и включи Cartoon Network!

4-5 август
Игра на ниво

Когато трима геймъри гимназисти -Уайт, Лайл и Данте – без да искат отварят портал между онлайн игра и истинския свят, героите от играта  проникват в реалния свят. Уайт, Лайл и Данте трябва да преодолеят различията си и да обединят сили със съученичката си Анджи, за да играят играта наистина и да победят злото.

11-12 август
Домът на Блу

18-19 август
Бен 10: Тайната на Омнитрикса

25-26 август
Огнедишащият

Огнедишащият е впечатляваща анимация, която разказва историята на 16-годишния Дънкан. Всичко, което Дънкан иска е да бъде обикновено момче в обикновено училище. Но идва момент, когато той разбира, че е много далеч от определението за “обикновен”! Не пропускай Огнедишащият през август по Cartoon Network!

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юли 2012 г.