Всички епизоди на Истински истории 2018

Неподходящи партньори, призраци и сблъсък на поколенията в новия сезон на „Истински истории“

Премиерните епизоди започват на 8 февруари и ще се излъчват всеки четвъртък и петък от 21:30 ч. по bTV

Премиерни епизоди на „Истински истории“ започват на 8 февруари и ще се излъчват всеки четвъртък и петък от 21:30 ч. по bTV.

Новите епизоди ще помогнат да разберем по-добре заобикалящите ни проблеми, обещават продуцентите на риалити проредицата. Темите, както винаги, са най-разнообразни, а всяка от историите е разказана в отделно предаване, което си има свое заглавие.

Не трябва да оставяме света да мине покрай нас, докато сме вторачени в смартфона си и трябва да си създаваме връзки, с които да запълваме празноти в душата си, а такива, които да изпълват душата ни с нова и неподозирана енергия. Такава е поуката от Love.net (8 февруари). Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.

В „Призракът“ (9 февруари) психологът Ани Владимирова стига до корена на сериозен проблем, който се оказва доста по-дълбоко в детството на млада жена, която постепенно забравя за призрака, който я преследва и започва да живее живота си без чуждо присъствие. Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.

Трогателна история за поколенията ще видят зрителите в „Баба и внуче“ (15 февруари), а „Светлина в тунела“ (16 февруари) ще покаже на хората с комплекси с теглото си как една 16-годишна млада се справя с този проблем и започва нов живот. Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.

На 22 февруари в „Дядката“ отново сблъсък на генерации и тревогата на две дъщери за внезапната метаморфоза на баща им, който след загубата на съпругата си се опитва да започне живота си отначало. Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.

Във „Врачки“ (23 февруари) предстои история за жена, болезнено обсебена от хороскопи и гадателки. Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.

Коментари (1)

Публикувано в на 1 февруари 2018 г.