Вселин Маринов пее за любов в клип с разголена красавица

Веселин Маринов посреща есента с „Любов на прага на сърцето“

Певецът кани на Коледен концерт в зала 1 на НДК

Гледай видеоклипа онлайн – линк 1, линк 2, линк 3

Един от най-романтичните сезони в годината – есента, Веселин Маринов посреща с нов видеоклип и 10-дневно турне в страната. Песента „Любов на прага на сърцето“ е водеща в последния албум на певеца „Един мъж на 50“, а видеото ни отвежда край морския бряг в началото на златната есен. Снимките са направени край устието на река Камчия и настроението, което носят е доста лирично.

Съвсем скоро Веселин Маринов ще продължи концертите от своето турне „Един мъж на 50“, а първи жителите на Димитровград и Хасково ще се срещнат с певеца. Десетдневният музикален тур ще включва още Пазарджик, Панагюрище, Самоков, Търговище, Сливен, Ямбол, Благоевград и други градове. Силно пресилени се оказаха публикациите в някои вестници, че изпълнителят има намерение да прави концерт в Гърция.

Веселин Маринов нито е пътувал скоро до Атина, нито има намерение да организира свой концерт там до края на годината. Голямата изненада, която певецът е решил да направи за всички свои почитатели и приятели е новият му Коледен концерт в София. Това ще бъде 19-та изява на Веселин Маринов в зала 1 на НДК, а датата вече е ясна – 13 декември. Коледният концерт ще продължи и с традиционното Коледно турне на певеца, с което той ще събуди усмивките и Коледното настроение у всички българи.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2012 г.