VS DANCE – нова хип-хоп школа в центъра на София

GOLDY отваря най-голямата зала, профилирана за хип-хоп танци

Клубната танцьорка Goldy, носителка на наградата Best Club Dancer на България 2012 и хореографка на балета на 100 Кила, отваря фирмена зала  ‘VS’ DANCE – първата профилирана в хип-хоп танци зала, която се простира на площ над 150 кв.м., като включва над 50 кв. м. кръгла съблекалня, а интериорният й дизайн отговаря напълно на рап стилистиката.

В залата ‘VS’ DANCE  курсове ще водят едни от най-добрите преподаватели на България като Ивайла Гергова – AvA, Лазар Карпачев – Лазо, Валентин Валентинов – V-RAW и самата Виктория Михова – Goldy, а класове ще има както за абсолютно начинаещи, така и за професионалисти.

Едни от първите в България предлагащи класове по Waacking/Vogue, изключително популярен стил в световен план, който тепърва навлиза у нас, както и класове по Krump, Ladies Style SWAAG, Newstyle Hip-hop, класически Hip-hop, House Dance, Dancehall/Ragga Jam и Hip-hop за деца, а специален проект на ‘VS’ DANCE е курс по модерни танци за дами над 36 години.

В момента тече прием на нови ученици в школата, а именно ‘VS’ DANCE бе избрана за гостуването на легендарния денс-пърформър J.K.Sanchez, който ще води специални класове през уикенда на 26-27 октомври. Той лично селектирал тази зала за домакин на визитата му заради уникалната й визия и доброто озвучаване.

‘VS’ DANCE се намира на бул. Витоша 91, в близост до НДК, а локацията е избрана, за да е максимално удобна за учениците – в близост се намират НТБГ,  ПГТМД и 22 СОУ.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2013 г.