„Времето лети“ – най-гледаният сериал след „Листопад“ стартира по bTV! с онлайн видео и снимки

„Времето лети“ – най-гледаният сериал след „Листопад“ стартира по bTV!

Жесток избор между семейството и забранената любов – в новия хитов сериала „Времето лети” – от 9 юли, 20:00 часа, само по bTV

Най-гледаната драма в Турция след „Листопад” – „Времето лети” (Öyle Bir Geçer Zaman Ki, продукция на Kanal D, официален сайт http://www.kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki/), ще имат възможност да гледат зрителите на bTV от 9 юли, понеделник, всеки делничен ден от 20:00 часа.

Годината е 1967. Капитан Али Акарсу непрекъснато пътува надалеч от дома и прекарва голяма част от времето си по море. През това време съпругата му Джемиле се грижи за четирите им деца – Берин, Айлин, Мете и Осман. В отсъствието на баща им, тя се превръща и в майка, и баща на децата.

Един прекрасен ден Али най-после се завръща у дома след поредното дълго пътуване. Всички са щастливи, че най-после мъжът в къщата е у дома, но дори не подозират колко много ще се промени животът им, след като Али се прибира. Завръщането има и тъмна страна, за която никой не подозира. Има нещо много необичайно в поведението на капитана, което скоро всички забелязват.

Джемиле попада на писмо в джоба на съпруга й, което ще доведе до редица събития, след които живота на семейство Акарсу никога няма да бъде същият. Това писмо ще разкрие тайната на Али… тайна за афера с чужденка.

Дали Джемиле ще може да прости на неверния си съпруг? Кого ще избере Али – обичаната му съпруга или младата любовница – всичко това ще разберат зрителите в новата драматична поредица „Времето лети” – от 9 юли, понеделник, всеки делничен ден от 20:00 часа само по bTV.

Виж галерия от сериала:

vremeto_leti_serial

Гледай видео от сериала онлайн

Гледай още видео от сериала

Още видео от сериала

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2012 г.