Връзката на Боряна и Камен помръква – „Стъклен дом“ тази неделя

Повече от 50% от зрителите напълно одобряват любовната връзка на Камен и Боряна

Любовните връзки в сериала «Стъклен дом» стават все по-заплетени. Камен и Боряна се чувстват щастливи заедно, но пред тяхната любов стоят много перипетии.

След интимната близост помежду им и щастливите моменти нещо ще помрачи техните отношения. С какво ще трябва да се справят двамата и кой ще е причината за сътресението във връзката им, ще стане ясно тази неделя в «Стъклен дом». В сайата на сериала екипът попита зрителите: «Одобрявате ли връзката на Камен и Боряна?» и повече от 50% от гласувалите смятат, че те са един за друг.

Да, те са един за друг 50.68%
Да, такива неща се случват и в реалния живот 38.96%
Не е редно от морална гледна точка 8.97%
Не смятам, че са един за друг 1.39%

От друга страна, Камен е твърдо решен да разреши скандала и безизходното положение в бизнеса. Той решава да се срещне с японските инвеститори и да ги убеди да продължат проекта. Какъв ще е техният отговор и дали наследникът ще успее да ги върне, предстои да  стане ясно. Николай от своя старана предприема брутални мерки, за да го спре.

Интригата около връзката на Хари и Алекс става все по-голяма. Ще разберт ли родителите им за техните отношения и дали двамата ще продължат да се виждат, или ще се разделят, ще стане ясно още в епизода. Голяма иненада очаква и разглезения и безотговорен Дани Касабов.

Коментари (2)

Публикувано в на 28 май 2010 г.