“Привилигеровани” – прочети какъв готин сериал почва по PRO.BG!

Сериалът “Привилигеровани” стартира по PRO.BG

От 3 май, в 17:50 часа започва сериалът, базиран на книгата „Как да преподавате на порочни богати момичета” от признатата писателка Зоуи Дийн

На 23-годишната Меган Смит (ДжоАнна Гарсия – „Реба”) изобщо не й върви. Въпреки че е завършила престижния университет „Йейл“, има силно желание да бъде изпечена журналистка, Меган току-що е уволнена от работата си в жълт вестник. А за капак е и пожарът, който случайно е подпалила в апартамента си и ужасният нов цвят на косата й.

Нещата през този бурен ден започват да се оправят, когато гранд-дамата на козметиката Лорел Лимож (Ан Арчър – „Фатално привличане”) й предлага работа като частна учителка на двете си внучки в Палм Бийч и техния свят на богатство и власт.  В замяна на това, че момичетата ще успеят да влязат в университета „Дюк“, Меган ще живее сред известни хора, а студентските й заеми ще бъдат изплатени до стотинка. Звучи страхотно, но…!

Момичетата, Роуз (Луси Кейт Хейл – „Бионичната жена”) и Сейдж (Ашли Нюбъро – „Най-добрите години”) са красиви бунтарки, които изобщо не са очаровани от новата си учителка, но Меган е решена да ги спечели, докато се наслаждава на облагите от новата си работа – невероятен апартамент, страхотна кола и личен готвач – Марко Джордани (Алан Луис – „Агресивни танци“). Дори съседите в Палм Бийч са вълнуващи и Меган бързо хваща окото на Уил Дейвис (Браян Холисей – „Кости“), богатия и изключително привлекателен нехранимайко, който живее в съседното имение и съвсем случайно излиза с отчуждената сестра на Меган – Лили (Кристина Апгар – „Терминатор: дневниците на Сара Конър”).

Последният участник в романтичния четириъгълник е най-добрият приятел на Меган – Чарли (Майкъл Касиди – „Смолвил”), който е тайно влюбен в нея.

Въпреки сложните си романтични и семейни отношения, Меган е решена да промени живота на двете си твърдоглави ученички, докато плува в измамните води на висшето общество на Палм Бийч.

„ПРИВИЛИГЕРОВАНИ” ще се излъчва в ефира на PRO.BG от понеделник до петък, в 17:50 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.