Вотът на потребителя – шоу по БНТ 2 спира хъркането!

БНТ2 с ново предаване в помощ на потребителя

Тази неделя БНТ 2 стартира най-новото си предаване – телевизионното шоу в помощ, защита и информираност на потребителите „Вотът на потребителя”.

То ще потърси отговор на конкретни казуси, зададени от зрители, свързани с качеството на определени стоки, продукти и услуги в България. Всяко издание ще съдържа анкети, позиция на специалисти и експерти по различни теми, а публиката в студиото ще може да подкрепи една или друга теза.

Да се ваксинираме ли или не; частна или държавна детска градина; захарин или фруктоза; черен или зелен чай; ботокс или мезотерапия; как да спрем хъркането – операция или апарат по време на сън „Вотът на потребителя” ще дава отговори на всички тези и други въпроси всяка неделя от 11:00ч.

В телевизионното шоу със своя вот ще се включи и публиката, която ще гласува в началото на предаването и в неговия край-след изказванията на гостите-застъпници по съответната тема.

В първото издание на Вотът на потребителя” ще се дискутира темата за книгите на хартиен или електронен носител. Гости в студиото ще бъдат Анастасия Карнаух – дипломиран журналист, автор и водещ на собствено предаване за литература, Зорница Аспарухова –  сценарист и почитател на електронните книги, Йордан Антов от издателство „Бард”, както и Любомир Бабуров, представител на технологичния бранш.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.