Волейболът връща българското спортно самочувствие в събота! с онлайн видео и снимки

Волейболът връща българското спортно самочувствие в събота!

Световната лига по волейбол : България и Холандия – пряко по БНТ и онлайн

Волейболните ни национали са най-добрият втори отбор от всички 4 групи, 4 мача преди края в турнира за Световната лига и имат сериозни шансове да се класират за финалите.

България посреща Холандия на 3 и 4 юли във Варна от 19:00 ч., както и Бразилия на 8 юли от 20:00 ч. и 9 юли от 18:00 часа в заключителните си мачове от тази група.

Ако момчетата на Силвано Пранди запазят това класиране, те ще влязат във финалите. Българите имат 19 точки в Група А, колкото и лидера Бразилия, който спечели срещу Холандия с 3:2. Италия е втора в група B с 18, Съединените щати имат 16 в група C.

БНТ излъчва пряко и онлайн всички мачове на националния ни отбор. В случай че предвиденият в програмата на БНТ 1 мач от Световното първенство по футбол на 3 юли от 16:50 ч. има продължение, волейболната среща, предвидена за 19:00 часа, ще започне да се излъчват по БНТ Сат и след края на футболния мач ще продължи излъчването си и по БНТ 1. Ако няма продължение на мача от Световното, волейболът ще се предава само по БНТ 1.

БНТ поиска и получи разрешение за това от международната федерация по волейбол. Принцип в лиценза за такива спортни събития е, че те не могат да бъдат прекъсвани, т.е. БНТ има задължението да излъчи докрай започналите по програма срещи от Световното. Останалите срещи по волейбол на 4, 8 и 9 юли ще бъдат предавани само по БНТ 1, тъй като в програмата няма футболни мачове.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юли 2010 г.