Вокалистът на Red Hot Chili Peppers пусна мустаци – видео премиера


Red Hot Chili Peppers пуснаха клипа към пилотния си сингъл – “The Adventures of Rain Dance Maggie” от дългоочаквания албум “I’m With You”

The Adventures of Rain Dance Maggie е поредният #1 сингъл на Red Hot Chili Peppers, оглавявайки класациите Rock Songs и Alternative Songs на Billboard. Групата пусна и видео клипа към пилотното парче от дългоочаквания албум Im With You, който ще излезе на 30-ти август.

Видеото към The Adventures of Rain Dance Maggie е заснето по залез слънце на 30 юли на покрива на сграда в квартал Венис (Лос Анджелис), в близост до известния плаж Venice Beach. Клипът, режисиран от Marc Klasfeld, показва изпълнение на живо на песента пред събрала се тълпа, като това е дебютното участие на новия китарист Josh Klinghoffer в официално видео.

Целият албум Im With You ще бъде пуснат за прослушване на сайта на Red Hot Chili Peppers: http://redhotchilipeppers.com/, а самото събитие е обявено като „глобално парти за прослушване на албума”, към което феновете са поканени да се присъединят днес, 22-ри август, от 22:00 ч. наше време.

На 30-ти август Red Hot Chili Peppers ще направят концерт в подкрепа на новия си албум Im With You, който ще се излъчи на живо в определени кино салони по света. Събитието, озаглавено “Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You”, ще се състои в Кьолн (Германия), а след това групата заминава за серия от концерти в Южна Америка. През октомври, ноември и декември калифорнийците ще бъдат на турне в Европа.

Im With You на Red Hot Chili Peppers ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 август 2011 г.