Водеща по bTV напира да поеме „Пряка демокрация“ по ТВ7 с онлайн видео и снимки

Водеща по bTV напира да поеме „Пряка демокрация“ по ТВ7

Над 150 души се включиха в кастинга за водещ на “Пряка демокрация” по TV7

Сред кандидатите са Маги Желязкова, Андрей Едрев и Карина Караньотова

Над 150 кандидати са изпратили документите си за кастинга на новото предаване „Пряка демокрация”, което ще стартира от началото на месец април по националната ефирна телевизия TV7.

Първият етап от кастинга включва подбор по документи, след което ще се проведат пробни снимки с кандидатите. Сред тях са с екс-моделът и телевизионна водеща Маги ЖелязковаАндрей Едрев от „Островът на изкушението”, водещата от предаването „Глобусът” Карина Караньотова, много радио  и ТВ водещи, както и хора с най-различни професии.

„Оказа се, че кастингът за водещ предизвика доста сериозен интерес. Имаме участници от най различни възрасти, с най-различни занимания. Получихме документи от сладкари, юристи, учители, електротехници, дори и духовници от Българската православна църква”, обясни продуцентът на предаването Стойчо Керев.

Финалът на кастинга ще е в края на март, когато ще бъде обявен и новият водещ на „Пряка демокрация”.

Новото публицистично ток шоу по TV7 цели да активизира гражданското общество в страната и ще бъде форум на разнообразните мнения и гледни точки. Зрителите ще могат да гласуват по разискваната тема като това ще става по време, преди и след предаването. Фейсбук ще се използва като основна платформа за събиране на теми и мнения. Гласуването ще се осъществява чрез сайта на TV7, чрез Фейсбук и чрез SMS без увеличение на цената.

„Въпреки, че предаването ще е политическо ток шоу, политиците няма да имат запазено място в него. Запазено място там ще имат обикновените хора, студентите, лидерите на мнение, които ще имат възможност да изразят и отстояват позицията си по различни теми и проблеми”, допълни Керев.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 март 2011 г.