Внучката на Тодор Колев в Откраднат живот еп. 25, 26, 27, 28 от 10, 11, 12, 13.04.2018

София Кузева и Теодора Кулева влизат в МБАЛ „Св. Кирил“

Тази седмица четирима любими актьори превземат официалната фейсбук страница на хитовия сериал

Бурни промени и големи въпроси ще бъдат поставени в болницата в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Старите познати на доцент Захариев ще пристигнат с трудна диагноза, а лечението ще бъде едва началото на събития, които ще засегнат живота на някои от ключовите персонажи в болницата.

Към актьорския състав на сериала ще се присъединят актрисата София Кузева, която зрителите познават от култовия филм „Вчера“ и други кино продукции. В ролята на нейна дъщеря ще влезе внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двете ще променят досегашния живот на доцент Захариев, а едната от тях ще остане в болницата за дълго“, коментират сценаристите от хитовия български медицински сериал.

 Д-р Огнянова ще се изправи пред дилема дали да напусне болницата или да остане и да се справи с трудната ситуация в отношенията й с братята Ковачеви. Междувременно Калин ще потърси опора в д-р Мишева, което няма да остане незабелязано от Наталия. Желанието за дете ще вземе превес в емоциите на Ина Фотева, която за първи път ще постави въпроса за своето бъдеще пред съпруга си.  

Тази седмица официалната фейсбук страница на „Откраднат живот: Критична точка“ ще предложи възможност на феновете да проследят ежедневието на четири от емблематичните лица на каста. В продължение на четири дни под мотото „Дежурни лекари“ Диана Димитрова, Наум Шопов, Ралица Паскалева и Димитър Захариев ще споделят своето време и най-интересни моменти от ежедневието с почитателите на хитовата продукция.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

11 април – Нов анестезиолог в „Откраднат живот: Критична точка“

Стари познати на Захариев ще пристигнат в „Свети Кирил“ в премиерния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Надежда (София Кузева) и Радо ще му представят дъщеря им – д-р Албена Войнова (Теодора Кулева) и ще го помолят да я вземе на работа в болницата. Как ще реагират другите лекари на решението му и ще се справи ли тя с трудната задача?

Междувременно Жекова продължава с опитите да попречи на връзката между Борис и Ина. Говори с д-р Тасев и го предупреждава да не се занимава с нея, защото е опасна жена. Ще послуша ли той съвета ѝ?

12 април – Калин с нов приятел

Калин ще продължи да бъде неутешим. Наталия му предлага да излязат заедно, но той отказва. По-късно се появява и Мишева, която ще опита да оправи отношенията си с Калин. Какво ще последва?

Всички в болницата вече говорят за Мазов и новата му бременна жена и сестрите злорадстват, че е оставил жена си. Дори Наталия е изненадана от постъпката му. Ще се реши ли той да сподели истината с всички?

13 април – Стаменова се противопоставя на Фотев

Стаменова ще се бори за нова апаратура в премиерния епизод. Тя се оплаква на Захариев, че мониторите в спешното не работят и трябва да се сменят. След като вижда, че той няма да ѝ помогне, София решава да се обърне директно към Фотев. Ще успее ли да го убеди или и той ще сметне, че няма нужда от подобна инвестиция?

Междувременно Захариев влиза на операция с новата анестезиоложка д-р Войнова и я поощрява за добрата работа. Този факт обаче няма да се хареса на Галя и тя ще започне да се дразни. Какво ще направи по въпроса?

Коментари (0)

Публикувано в на 10 април 2018 г.