Влюбена тризначка и Любен Дилов-син в Стани богат! с онлайн видео и снимки

Влюбена тризначка и Любен Дилов-син в Стани богат!

Отец Братоев подарява Библията на Захари Бахаров в „Стани богат”  

Марта Вачкова и Владо Пенев и Любен Дилов-син и Любов са другите два тандема в новия епизод

Библията и билети за постановката „Спанак с картофи” ще си подарят отец Любомир Братоев и Захари Бахаров в новия епизод на „Стани богат”. Отец Братоев е един от емблематичните участници в играта – на 3 март 2006 г. той печели сумата от 50 000 лв., като дарява част от нея за българския параклис на Антарктида. В понеделник той отново ще застане срещу водещия Ники Кънчев и заедно със Захари Бахаров ще играят в името на децата спортни таланти. Неочаквано обаче, двамата ще се затруднят още на първия въпрос…

Преди тях на стола на богатството ще седнат бившите влюбени и вечни приятели – актьорите Марта Вачкова и Владо Пенев. Двамата ще разкажат за това как са се запознали, как са запазили приятелството помежду си, защо са се разделили и защо все още си казват „рожбе”. Те ще отговарят на въпроси за Ромео и Жулиета, за първите телевизори и татуировките на Марадона.

Веднага след тях в студиото на „Стани богат” ще влязат двама адаши, които освен името си, нямат нищо друго общо помежду си – Любен Дилов-син и Любов. Двамата ще си припомнят поведението на Бай Ганьо в банята и ще отговарят на въпроси за свиленградското малеби, Мао Дзедун и Хенри Кисинджър и символиката в будизма. Пред водещия Ники Кънчев Любов ще признае, че има мъж до себе си, а Любен Дилов-син ще разкаже за своите близнаци Павлин и Милкана, за професията да бъде мразен от хората и за новите предизвикателства.

Как ще завърши играта на трите тандема и каква сума ще съберат, ще разберем в „Стани богат” – понеделник, 25 февруари, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.