Влади Караджов от Бригада нов дом в Търси се

„Търси се“ разбива мита за най-желания бригадир – тази неделя по bTV

Влади Караджов от „Бригада Нов дом“ разговаря с Меги и Нели на 29 април в 11:00 ч.

На 29 април в 11:00 ч. студиото на „Търси сe“ ще бъде терен, на който ще се разгърне таланта и вътрешния свят на харизматичния майстор Влади Караджов, който сбъдва мечти в социалния проект на bTV – „Бригада Нов дом“.

Той е абсолютен образ и много индивидуален, и пример за това как човек може да позитивен на практика, казва Мария Силвестър. Тя разказва колко близки приятели са извън предаването, много често се събират, споделят си по всякакви теми. И двамата имат по едно дете, което също е обща тема. И двамата имат момчета.

„Той е забавен и много добър“, казва синът му Данаил. Казва също, че баща му го учи да цепи дърва и да кара ски, да чисти и подрежда, и да държи кучето за каишката.

Колегите от бригадата разкриват, че Влади бил доста по-пълен от сега. Не отричат неговата харизма, с която печели клиенти. Наричат шефа си метросексуален и го предизвикват да манекенства в студиото.

„Търси се“ показва за първи път в тв ефир Елена и Тодорка – майка и баба на Караджов. Майка му споделя, че от малък е самостоятелен и винаги е майсторил нещо. Определя сина си като грижовен и добър баща. Споделя, че за него е била трудна раздялата с майката на сина му, но още по-трудно е преживял загубата на баща си. Тодорка Инюгина, баба на Влади, е възхитена от неговата грижовност, определя като добродушен и любвеобвилен.

Пред камерата на bTV ще застанат също Петър, Мариела и Димитър – трима от най-добрите приятели на Влади Караджов.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Видео анонс

Коментари (0)

Публикувано в на 25 април 2018 г.