Вкусни икономични рецепти от Джейми Оливър по 24 Kitchen

ПРЕМИЕРИ през ФЕВРУАРИ – 24 Kitchen

В ритъма на Антъни Бурдейн – сезон 2
от 14 февруари, от понеделник до петък, 20:00 часа

Бурдейн се завръща с повече сила от всякога с тази динамична поредица, която му дава между 24 и 48 часа да изследва неочаквана дестинация.

Зрителите получават предни места, за да видят как Антъни издирва местни хитрини и изследва най-основните задължителни места, хора и храни из САЩ, Азия и Европа. Обиколките му, които винаги избягват обичайните места за посещение и всички те траят само броени часове, са мини-пътешествия на живота. Без ненужни глупости и без да пръска пари, Бурдейн дава насоки и разкрива хитрини, които са известни само на най-печените пътешественици.

Спести с Джейми
от 24 февруари, понеделник, 13:15 часа

Джейми Оливър се завръща с тези оптимистични, изобретателни и супер полезни нови кулинарни серии. Той иска да вдъхнови хората по света да се хранят по-добре и да харчат по-малко седмично за храна, като ни предоставя някои от своите рецепти, които са изключително полезни за спестяване на пари, но пък са страшно вкусни.

Джейми ще докаже, че е възможно да се храниш царски, без да се разориш. Той е убеден, че, особено по време, когато се налага да се пести, няколко хитри трика в кухнята ще намалят разходите, ще повдигнат духа… а храната ще е с фантастични вид и вкус.

Жизнерадостното предаване, което достига до вас от кухнята – ателие на Джейми, е пълно с най-добрите му рецепти, които спестяват пари, плюс решения и стратегии, чрез които храната да струва по-малко, без от това да пострада вкуса й… защото, както казва Джейми, „кой не иска да яде по-добра храна за по-малко пари?“

Пазарувайте хитро, гответе умно, харчете по-малко.

Топ ресторанти, топ дестинации
от 7 февруари, всеки петък, от 13:15 часа

Четири ресторанта и само един град! Нека пътешествието започне!

Коментари (0)

Публикувано в на 29 януари 2014 г.