Виж „Удряй ме“ – новият еро-гей клип на Азис (ВИДЕО) с онлайн видео и снимки

Виж „Удряй ме“ – новият еро-гей клип на Азис (ВИДЕО)

Песента се излъчва само в ефира на „Фен ТВ“, като продуцент пише „Ара мюзик“

В петък вечерта по Фен ТВ бе представен хитът на Азис – „Удряй ме„.

Интересно е поведението на Азис. Предо около година бе обявен като артист на „Пайнер“, само до преди месец се говори за дует между него и Глория, а пък сега – ето и новата му премиера по „Фен ТВ“, с надпис „Ара мюзик“. Трябва да се отбележи, че ромският славей бе и сред гостите на награди „Фен ТВ“. В същото време обаче, пее беквокали в парче на Андреа и Галена („Пайнер“).

Азис засне видеото в цеховете на Модна Къща „Агресия”. В него участват Коцето и Анжелика, която неотдавна бяха напъдени от предаването Биг Брадър.

В интервю за светско предаване той сподели, че е много щастлив, че пръв е успял да се добере до еротичната красавца и да я включи в снимките на клипа си. Докато тя е била в къщата, той непрекъснато настоявал да я изведат за да снима с нея. В клипа тя ще бъде така, както сме свикнали да я гледаме – без дрехи…, но с бижута.

„Само не знам после каква цензура ще му сложим“, казва Азис. „Може би някакви ленти така (посочва с ръце) или пък ще замъгляваме, но трудно се облича Анжелика. Тя още от самото начало ми каза – знаеш, аз не обича дрехи…“

Във връзка с по-горното, любопитен факт е, че YouTube са свалили някои от клиповете към новия хит на певеца.

Азис – „Удряй ме“. Премиера на Фен ТВ!
Музика и аранжимент: Мартин Биолчев
Ржисьор: Людмил Иларионов – Люси
Текст: АЗИС!!

Коментари (0)

Публикувано в на 29 май 2010 г.