Виж сладурите, които искат да стават мъжки модели на „Агресия“ с онлайн видео и снимки

Виж сладурите, които искат да стават мъжки модели на „Агресия“

Наплив от кандидат-модели за първия кастинг на „Агресия”

Финалът е на 28 април в София

Най-реномираната българска марка за мъжка мода – „Агресия”  стартира кампания за избор на лице за новата си модна линия.

От 31 кандидати, явили се на кастинга на модна къща Агресия Груп в София, бяха избрани седем кандидат-модели, които ще се явят на финала на 28 април. Журито, начело с топмениджъра на фирмата Мая Асенова, избра за победител на първия кастинг Георги Асенов.

В условия на криза екипът на „Агресия Груп” взе революционното решение да съживи модната  ни сцена, като направи предизвикателсво към силния пол. Кандидат-моделите имат уникалния шанс да станат  лице на модния гигант.

След този предварителен подбор екипът на „Агресия” ще обяви финала с голям шоуспектакъл на 28 април в клуб „Night Flight” в столицата, на който ще бъдат избрани най-красивите и сексапилни мъже в страната.

Те ще имат уникалната възможност да станат модели и да работят в сферата на модата и шоубизнеса. Победителите от кастинга могат да станат лица на нова младежка марка, да участват в откриването на предстоящите бутици на марката във всички дейности, свързани с мъжката мода.

Виж видео от кастинга:

Видео: BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.