Виж новите модели сватбени рокли – стил, сексапил, аристократизъм!

Моделът Криси Нестерова представи новият булченския свят на Princess…

Моделът с европейско излъчване Криси Нестерова засне убийствена фотосеся с новата колекция на модна къща Princess, озаглавена кратко “2011”.

Фотографът Диляна Флорентин е успяла да улови провокативния шик, аристократизъм и безкомпромисна елегантност.

Винаги в крак с последните тенденции и желания на дамите, дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова създават неповторими модели, чиято цел е да подчертаят преди всичко женствеността, сексапила и предимствата на женския силует на бласкавата ви сватба.

Всяка фигура изисква индивидуален подход и съо­бразяване на специфични особености. Ето защо ди­зайнерките съветват да се консултирате със специа­лист при избора на линията. Ако все пак мечтаете за определена визия, потърсете такъв модел и просто пробвайте! Отражението в огледалото само ще го­вори за себе си.

В колекция 2011 модна къща Princess са разработили линии за различни силуети рокли, които да са подходящи за повече фигури. Късите рокли, кои­то разкриват красиви и стройни крака, както и аси­метричните решения са широко застъпени в новата колекция. Те са нестандартен, но не по-малко елеган­тен избор за булчинската визия. Дерзайте и покорете публиката със зашеметяващ къс модел.

Разбира се, при избора на цвят за роклята не трява да са водеши световните тенденции. Нюансите на сватбения то­алет обикновено се съобразяват с тена на кожата, цвета на косата и други особености. В колекцията на Соня и Силвана роклите са изработени в любимите им топли тонове като карамел, слонова кост, екрю, които са отражение и на тенденциите от световни­те подиуми.

Princess предлага едно носталгично завръщане към класическото бяло. То оцветява дръзки, роман­тични модели, които няма да оставят гостите ви безразлични. Ето защо, ако снежнобялото е вашият цвят, изберете го без страх, че ще бъдете демоде.

Аксесоарите са характерен за Princess почерк. Те са неотменното присъствие и в колекция 2011. Важно допълнение към всяка рокля, аксесоарите акцентират върху определена част от визията на булката. Тяхна­та функция е да създават настроение, да подчерта­ват стила и да привличат вниманието.

Дизайнерите съветват този сезон да изберете цветя, тюлени пеперуди в косата или кацнали нежно върху роклите, дантелени ръкави, ризи, перлени гердани…

Нетрадици­онно решение за сватбената визия са екстравагант­ните сака, комбинирани с колани от перли и големи панделки. Тюлените болера са подходящи за есента и са актуален детайл през последните години.

Скъпите и луксозни материи са страстта на Соня и Силвана. Те превръщат всеки тоалет в уникал­но произведение на изкуството, шедьовър, който ще остане за поколенията. Съчетаването на платовете изисква прецизност, умения и усет към модата. Сред най-препоръчваните материи за булчинската рокля са естествените – луксозни коприни, бляскави шифони, тежки тафти, ефирни тюлове, романтични и нежни дантели, шантунг. Изработена от красиви и същевре­менно комфортни материали, роклята ще следва вся­ко движение на тялото ви и ще създава усещането за грация и финес.

Изборът на обувки изисква точно толкова вни­мание, колкото и този на булчинската

рокля. Освен красота, изящество и известна доза ексцентризъм, обувките трябва да създава комфорт при движение. Съобразени със стила и цвета на роклята, те могат да бъдат декорирани с различни цветя, пеперуди, пера. Основен акцент във визията се оказват, кога­то трябва да допълнят къса рокля. Ако последната е с изчистени линии, обувките могат да се превърнат в истинско бижу – отрупани с камъни, апликирани с дан­тела, украсени с панделки или други шик елементи.

Снимки: Диляна Флорентин

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2010 г.