„Виж какво“ пее Малина по музика на Оцко! /видео + текст/

Гледай видеоклипа онлайн – линк 1, линк 2

„Виж какво“, Малина зарадва феновете си с нова песен! Певицата засне и видеоклип към нея, който бе обещан за началото на месец февруари. Появява се обаче в края на март 2013 г.

Автор на музиката е Оцко, а текстът е на Мариета Ангелова.

Малина работи за първи път с македонския композитор и оценява високо финалния резултат.

Феновете също изразяват подкрепата си за новия проект на Малина. Тя се отказва от кючеците, по които сякаш я „зариби“ Азис. Сега е модерна, но… дали „Виж какво“ носи своята душа и индивидуалност?

Като музика, текст и видео реализация за много поп-фолк фенове „Виж какво“ е микс основно между четири хита:

Мария – Той не спира да е мой
Галена – След раздялата
Андреа – Докрай
Емилия – Кукла

Критиките най-вече са насочени към Оцко, който сякаш е виновен целият жанр поп-фолк да звучи изтъркано и като една песен в различни модификации и ремикси.

Малина обаче няма хит с тематиката на „Виж какво“ в дискографията си, а много от младите момичета си падат по подобни сюжетни линии и текстове. Този факт гарантира успеха на „Виж какво“. А, виж, докога ще е хит това парче и дали ще бъде запомнено… е друг въпрос!

Още пикантна информация:

Куката събра Малина и Кирил Ефремов в новия й проект

„Виж какво“ се казва най-новата песен на Малина, която е дело на Оцко и Мариета Ангелова. Впечатляващото сюжетно видео е създадено от Жоро Марков, Люси Иларионов и монтирано от Николай Скерлев.

Близо два  месеца отнеха  на певицата и екипа й, за да приключат работа, но всеки един ден си е струвал усилието.

„Две денонощия  снимахме, но аз съм благодарна на всеки за усилията, търпението и съдействието. Няма лесни неща в музикалния бизнес, но публиката се нуждае само от качествени неща и аз реших да не изневерявам нито на стила си, нито на нуждите на феновете. През последните години летвата се вдигна и трябва да внимаваме колко високо скачаме, защото трябват силни ръце,  за да бъдем уловени. Аз избрах най-силните – тези на Кирил Ефремов“ двусмислено и шеговито певицата презентира новия си проект.

(В текста на песента се е пее „виж какво са изпуснали ръцете ти“!)

Киро и Малина се запознават благодарение на Мариан Вълев – Куката, който е близък приятел на звездата. Имено той предлага колегата за снимките. Запознава ги и те не скриват професионалните си симпатии един към друг. „Кирил ми призна, че много е харесал видеото „Двойници“ и като цяло одобрява  това, което правя. Точно това е причината да се приеме моето предложение, защото той и преди е имал покани, но ги е отказвал. Благодарна съм му, че работи с мен и вярвам в това, че приятелството ни не е случайно.“.

Част от снимките към видеото са реализирани в най-новото столично бижу – ParadiseCenter. „Собствениците се оказаха мои почитатели и с удоволствие ми предоставиха възможността да работим в неоткрития още търговски център. До този момент тази чест са имали само екипът на „Под прикритие“, споделя Малина.

Певицата  останала силно впечатлена от коректното отношение на домакините, които направили невъзможното цял един етаж да бъде завършен за деня на снимките към песента „Виж какво“. „Това е огромен комплимент и аз съм им благодарна за всичко, което те направиха за мен. Човек не трябва да забравя да благодари, защото човешкото отношение в бизнеса е рядко срещано, а аз го познах в тези хора.“.

Проектът „Виж какво“ е белязан от много знаци и нови партньорски начала. Едно от тях е работата и с хитмейкъра Оцко,  който за първи път работи с Малина.

Малина – „Виж какво“, текст

Преча ли… любов ?

Преча ли, любов да ме видиш тук
с роклята от тебе да ме гушка друг?!
Преча ли, любов да ме гледаш как
края с тебе, леко с друг го преживях?!
Преча ли, любов?! – Затова дойдох..
пак да пусна с поглед по тебе ток
Хубава ли съм? Псуваш ли на ум?!
Колко мило!

Виж какво са изпуснали ръцете ти,
виж какво още можеше да имаш ти..
виж какво е да вземе някой твоето!
Заболя те, нали? – Има защо!

Виж какво са изпуснали ръцете ти,
виж какво още можеше да имаш ти..
полудя, полудя ли от това съвсем?
Много поздрави ти имаш от мен!

Хубаво ли спиш в същото легло,
дето преди ден ме е имало?
Не помогна ли, даже и това,
че изхвърли всичките ми неща?!

Преча ли, любов?! – Затова дойдох..
пак да пусна с поглед по тебе ток
Хубава ли съм? Псуваш ли на ум?!
Колко мило!

Виж какво са изпуснали ръцете ти,
виж какво още можеше да имаш ти..
виж какво е да вземе някой твоето!
Заболя те, нали? – Има защо!

Виж какво са изпуснали ръцете ти,
виж какво още можеше да имаш ти..
полудя, полудя ли от това съвсем?
Много поздрави ти имаш от мен!

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2013 г.