Витомир Саръиванов води „Здравей, България“, Лора си почива с онлайн видео и снимки

Витомир Саръиванов води „Здравей, България“, Лора си почива

Витомир Саръиванов ще води „Здравей, България” през лятото

Позитивен, динамичен и усмихнат сутрешен блок ще буди зрителите през най-топлите месеци на годината

Любимец на зрителите сяда в стола на Лора Крумова през най-топлите месеци на годината. От 14 юни Витомир Саръиванов ще бъде лицето на „Здравей, България”, което всяка сутрин от 7 без 20 до 9:15 ч. ще буди аудиторията на „Нова телевизия”.

През най-топлите месеци на годината Вито обещава позитивно, динамично и усмихнато предаване. Той ще се опита да търси отговорите на всички въпроси, породени от любопитството на човек, който не е безразличен към случващото се около него.

Люба Кулезич ще продължи да представя най-интересното от света на културата, а красивата Никол вече ще обявява прогнозата за времето на живо от обновеното студио на „Здравей, България”.

Една от най-чаканите рубрики – „Преглед на печата”, водещият ще прави в компанията на известни личности, а мнението и гласът на зрителите ще имат все по-голяма тежест и по-активно присъствие в програмната схема.

Без да изневерява на стила си, първото за деня предаване на „Нова телевизия” запазва правото си най-интересното от него да бъде поднасяно като изненада и без предварителни обяснения.

Витомир Саръиванов е роден на 14 април 1971 г. Едва 5-годишен влиза в света на телевизията като герой в детски сериал, следват роли в различни продукции, сред които „Константин Философ”, където Вито играе ролята на малкия Константин. През 1994 г. започва работа като спортен коментатор и водещ в БНТ. Продуцирал е предаванията „Сделка или не” и „Стани богат” по „Нова телевизия”. Бил е главен редактор на „Хванати в изневяра” по „Диема”, „Животът на другите” по БНТ и на „Music Idol 3” по Би Ти Ви.

Кариерата му на водещ започва през 2007 г., когато заминава за Ютакан, от където води реалити шоуто „Островът на изкушението”, а след това „Цената на истината” и „Сблъсък” в „Станция Нова”.

Коментари (1)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.